Minél több a szexpartnerünk, annál kevesebb az esélyünk a rákra?

Forrás: Thinkstock -
nők szex partner kialakulás rák (betegség) szájüregi rák egészség férfiak
Állítólag minél több férfival volt dolga egy nőnek, annál kisebb az esélye, hogy szájüregi vagy torokrák alakul ki nála.

Érdekes eredményt osztottak meg a tudósok az American Association for the Advancement of Science éves találkozóján.

Forrás: Thinkstock

Amerikai tudósok egy csoportja szerint ugyanis tudományosan megalapozott a tény, miszerint ha egy nőnek sok férfival volt dolga az ágyban, akkor sokkal kevésbé lesz hajlamos a szájüregi és torokrák kialakulására.

HPV - te tudod, melyik a gyilkos típus?

Nagyon sokféle, több mint száz típusa van a human papilloma vírusnak (HPV). Ezek egy része a bőrön okoz szemölcsöt, de van olyan fajtája is, amely a külső nemi szerveken. A Life.hu cikkéért kattints ide!

A mellrák tünete miatt posztolt képet a mellbimbójáról egy nő: A Facebook töröltehttp://www.life.hu/drlife/20160202-rowena-kincaid-mellrakos-no-a-mellbimbojarol-tett-kozze-kepet-facebookon-ami-torolte.htmlA negyedik stádiumú mellrákkal diagnosztizált Rowena Kincaid fel akarta hívni a végzetes betegség egyik előjelére a figyelmet. Az álatala közzétett képet a Facebook szabálysértőnek találta, ezért eltávolíttatta. Dr. LifeOrigoKórházba kellett szállítani Barry Manilow énekesthttp://www.life.hu/drlife/20160212-barry-manilow-amerikai-enekest-korhazba-kellett-szallitani-los-angelesben.htmlA legendás amerikai énekes és dalszerző a hírek szerint egy korábbi operációját követő szövődményei miatt került újra kórházba. Dr. Life--Visszatért a kifutóra az összeégett testű modell, Julius Gerhardt http://www.life.hu/drlife/20160208-julius-gerhardt-hamburgi-modell-testenek-90-szazaleka-osszeegett-de-visszatert-a-kifutora.htmlEgy szerencsétlen baleset folytán testének 90 %-a összeégett a hamburgi származású modellnek. Julius Gerhardt azonban nem keseredett el, ma pedig már újra a legnagyobb márkákkal dolgozik együtt. Dr. Life--Benjamin Button-szindróma: 70 évesnek néz ki a testvérpár egy ritka betegség miatthttp://www.life.hu/drlife/20160202-keshav-kumar-es-testvere-anjali-kumari-egy-ritka-genetikai-betegseg-miatt-70-evesnek-neznek-ki.htmlAz orvosok szerint nincs gyógymód az Indiában élő testvérpár, Keshav Kumar és Anjali Kumari genetikai rendellenességére. Dr. Life--Kecsketejjel gyógyul a HIV-fertőzött Charlie Sheen?http://www.life.hu/drlife/20160201-charlie-sheen-hiv-fertozott-szinesz-allitolagos-kezeloorvosa-szerint-kecsketejjel-gyogyul.htmlA világsztár állítólagos kezelőorvosa, Dr. Samir Chachoua szerint már országokat is kikezelt a HIV-vírusból és az AIDS-ből. Dr. Life--Szörnyű betegségtől szenved Amy Schumerhttp://www.life.hu/drlife/20160201-amy-schumer-szineszno-szornyu-borbetegsegtol-rosaceas-bortol-szenved.htmlA feminista ikon és színésznő közösségi oldalán vallotta be, hogy úgynevezett rosaceás bőre van. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.