Sokkoló fotók heroinistákról! Néhány hónap alatt lettek élőhalottak

Forrás: Multnomah County Sheriff -
heroin drogprevenció egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó, jó, azt azért eddig sem gondoltuk, hogy a káros szenvedélyek nem hagynak nyomot az emberen, a heroinnak pedig különösen nincs jó híre, de ezek a neten vírusként terjedő fotók minden drogrevenciós kampánynál többet érhetnek. Ja, hogy épp abból a célból készültek? 

A képeket egy amerikai drogrehabilitációs intézet tette közzé egy drogellenes kampány keretén belül. Az egészség helyett itt a szépséget, illetve annak gyors múlandóságát célozzák meg, így próválva hatni a fiatalok hiúságára.

Forrás: Multnomah County Sheriff

Ráncok, pattanások, püffedtség...Hát ki szeretne ilyenné válni?

Forrás: Multnomah County Sheriff

A képek hitelesen mutatják be, hogyan torzítja el a drog az emberek arcát.

Forrás: Multnomah County Sheriff

A fényképeket egy a Drogoktól a sírig című dokumentumfilmben is felhasználták, amely szintén a megelőzésre helyezi a hangsúlyt.

Forrás: Multnomah County Sheriff
Kórházba kellett szállítani a Red Hot Chili Peppers énekeséthttp://www.life.hu/drlife/20160515-korhazba-kellett-szallitani-a-red-hot-chili-peppers-enekeset-anthony-kiedist.htmlA hírt a zenekar basszusgitárosa, Flea jelentette be, így a szombati koncertjük el is maradt. Egyelőre nem tudni, hogy Anthony Kiedis miért került kórházba. Dr. Life--Négyből egy ember érzi úgy, hogy túl kövér a szexhezhttp://www.life.hu/drlife/20160514-negybol-egy-ember-erzi-ugy-hogy-tul-kover-a-szexhez.htmlA súlygyarapodás az emberek 57 százalékának általános boldogságérzetére hatással van. Ötvenkét százalék állítja, hogy kevésbé magabiztos az extra kilók hatására, 24 százalék pedig egyenesen „túl kövérnek érzi magát a szexhez."Dr. LifeThinkstock15 éve harcol a rákkal Majka édesanyjahttp://www.life.hu/drlife/20160514-15-eve-harcol-a-rakkal-majka-edesanyja.htmlCsütörtökön este Majka egy szomorú videoüzenetben mondta le székelyudvarhelyi fellépését, majd pénteken már arról lehetett olvasni, hogy a műsorvezetőt felmenti a TV2 a munkavégzés alól - csak a vasárnap esti A Nagy Duettre kell megjelennie -, hogy minél többet beteg édesanyja mellett lehessen. Lapinformációk egyébként ezt cáfolják, bennfentesek állítják, hogy Majka természetesen a duett próbáin is részt vesz. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.