Videós naplóban vall arról Shanny, hogy milyen pusztító hatással volt életére az étkezési rendellenessége. Naponta többször is meghányatta magát, ami miatt több fogát is elveszítette.

Tönkretette Shanny életét a bulimia, ezért most videós naplóban próbálja ösztönözni a betegséggel küzdőket arra, hogy kérjenek segítséget. Felvételei azt mutatják be, hogyan telt egy napja, amikor még keményen küzdött a bulimiával.

Forrás: Youtube

Naponta többször is evett, majd minden alkalommal meghányatta magát. Betegsége 13 éves korában kezdődött, de elmondása szerint soha nem étkezett normális módon. Több mint 18 évig küzdött az étkezési zavarával, miközben rengetegszer állt már nagyon közel a halálhoz. Több fogát  is elvesztette, kihullott a haja, egész éltét az evés és a hányás irányította.

Szerencsés vagyok, hogy eljutottam idáig anélkül, hogy még súlyosabb problémáim lettek volna. Párszor nagyon közel álltam a halálhoz” - mondja videójában, és szinte könyörög azoknak, akik szintén ezzel küzdenek, hogy kérjenek segítséget. Hozzátette, fizikailag és mentálisan is tönkreteszi az embereket ez a betegség. A következményeit pedig egy életen keresztül viselni kell.