Anorexia aztán bulímia - Így menekült meg a halálból az evészavaros lány

anorexia bulimia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A most 22 éves Gemma Walkers 15 évesen kis híján belehalt komoly táplálkozási zavarába. Anorexiájából azonban meggyógyult, olyannyira, hogy ma itt-ott még gömbölyűbb is, mint egy átlagos lány.

Az időközben üzletasszonnyá vált lány anno 29 kilogrammosra éheztette magát. Ma életcélja, hogy felvilágosító előadásokat tartson az evészavarokról, hogy más fiatal lányok ne jussanak az ő sorsára.

Forrás: Instagram/gemswalker

"Belül már halottnak éreztem magam, a napok csak teltek, és én csak vártam azt, amelyen végre végleg elalhatok. A szüleim is készek voltak arra, hogy elengedjenek. Az éhezés után zabálási rohamaim lettek, volt, hogy 6500 kalóriát ettem meg 20 perc alatt.

Forrás: Instagram/gemswalker

Drámai volt az egész, 40 kilogrammot híztam hét hónap alatt, azaz majdnem megháromszoroztam a testsúlyom" - mesélte a Mirrornak Gemma, aki orvosi segítséggel ma már normálisan táplálkozik és kicsattanó egészségnek örvend.

Forrás: Instagram/gemswalker

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.