Megdöbbentő látvány fogadta Szigetszentmiklóson a motoros mentőket. Családi veszekedéshez riasztották őket, kiérkezéskor pedig azt látták: hatalmas olló áll ki az egyik gyermek fejéből.

Családi veszekedéshez riasztották néhány nappal ezelőtt a motoros mentőket, arra azonban ők sem számítottak, amit kiérkezésükkor láttak. Az egyik kisgyermek fejéből hatalmas olló állt ki.

Forrás: Facebook/Magyar Mentőmotor Alapítvány

"A helyszínre érve rémisztő látvány fogadta bajtársunkat: a kisfiú fejéből egy olló állt ki, mely kb. 3-5 cm pengehosszúságú volt. Az azonnali ellátás megkezdése után mentőhelikoptert kértünk a lehető leggyorsabb szállítás érdekében" - olvasható a Magyar Mentőmotor Alapítvány Facebook-oldalán. A vizsgálatok során megállapították, hogy szerencsére semmilyen maradandó károsodása nincs a kisfiúnak. "Az elvégzett vizsgálatok megállapították, hogy szerencsére a gyermek nincs életveszélyes állapotban. (Erre abból is lehetett következtetni, hogy folyamatosan beszélt és többször elmondta, hogy utálja a kistesóját! Ugyanis Ő állt az olló kevésbé harapós végén.... ) A mentőhelikopter stabil állapotban szállította a kisfiút kórházba, ahol az ollót eltávolították a fejéből és a jelenleg rendelkezésre álló adatok azt mutatják, hogy szerencsére nem okozott maradandó károsodást!" - írták közleményükben.