Shannen Doherty nem adja fel: így küzd lelkileg a mellrákkal

esküvő fotó színésznő Shannen Doherty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Beverly Hills 90210-ből ismert sztár tavaly februárban jelentette be, hogy mellrákja van. Azóta több posztjában is őszintén vall a nehéz időszakról.

Shannennek minden támogatásra szüksége van, úgy hírlik ugyanis, hogy rosszabbodott az állapota. A haja nagyon megritkult a kemoterápia miatt, így pár héttel ezelőtt leborotválta tincseit. Az erről készült fotókat meg is mutatta a közösségi oldalán. Most viszont egy újabb képet rakott fel az Instagram oldalára, melyen az öt évvel ezelőtti esküvőjén látható. A sztár szerint a férje nélkül nem lenne értelme küzdenie a gyilkos kór ellen.

"Az esküvőnk egy kivételes esemény volt. Elköteleztük magunkat, hogy jóban és rosszban, betegségben és egészségben is együtt leszünk. Kurt kiállt mellettem, amikor a legrosszabb dolgok jöttek az életembe. Ő az én lelki társam, a másik felem. Áldott vagyok" - olvasható Shannen oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.