Sikeres műtétet hajtottak végre olimpiai bajnokunkon, Rédli András párbajtőrözőn

műtét olimpiai bajnok Rédli András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rédli András párbajtőröző pár órával ezelőtt csekkolt be a Honvédkórházból, ahol megműtötték. Szerencsére olimpiai bajnokunk jól van, és erről tájékoztatta közösségi oldalának követőit is.

"Köszönöm a sok-sok érdeklődést, bíztatást és segitséget! Sajnos vasárnap megsérültem, de az éjszaka folyamán sikeres műtétet hajtottak végre a Honvéd Kórházban. Atroszkóppal kivették a leszakadt porcot (a szalagok hál' Isten épek maradtak), 4 hét rögzítés és 6-8 hét rehabilitáció következik, majd újult erővel csatlakozom a csapathoz és kitűzzük a magyar zászlót Heidenheimben! Addig is hajrá fiúk!!! #roadtoheidenheim" - irta ki Facebook-oldalára Rédli.

Az olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok vívó a - riói csapattársa, Somfai Péter elleni - negyeddöntőben sérült meg súlyosan, melyet követően még este a fővárosi Honvédkórházba szállították - írta korábban az Origo.

Miért lesz valaki öngyilkos?http://www.life.hu/drlife/20161007-miert-lesz-valaki-ongyilkos-es-hogyan-lehet-segiteni.htmlA magyarországi mutatók szerint hazánk továbbra is az élen jár Európában az öngyilkosságok számát tekintve. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) idén szeptemberben készült felmérésében Magyarország a kelet-európai országok között a harmadik helyen áll Litvánia és Oroszország után. A számok elkeserítőek – főleg abban a tekintetben, hogy a legtöbb tragédia megelőzhető lett volna. Dr. LifeŐszintén vallott csúfolóiról Király Viktorhttp://www.life.hu/drlife/20161005-kiraly-viktor-enekest-csufoltak-kamaszkoraban.htmlNehéz elképzelni, hogy mint minden más gyereket, úgy a most rendkívül népszerű és sikeres énekest is cikizték kamaszkorában. Dr. LifeFotó: Marton Szilvia - OrigoTízezrek követik az eldeformálódott arcú lánythttp://www.life.hu/drlife/20161010-tizezrek-kovetik-az-eldeformalodott-arcu-lanyt-marimar-quiora-sminkest.htmlMarimar Quiora sminkesként dolgozik: betegsége nem tartja vissza abban, hogy teljes életet élhessen. Dr. LifeOrigoKemó után is keményen edz Shannen Doherty http://www.life.hu/drlife/20161009-kemo-utan-is-kemenyen-edz-shannen-doherty-a-beverly-hills-90210-szinesznoje-aki-mellrakkal-kuzd.htmlShannen az Instagramon osztotta meg azt a videót, amiben egy kocsiban utazik és arról beszél, mennyire fontos számára az, hogy a rák elleni küzdelemben is aktív maradjon. A színésznő éppen edzésre ment, pedig előző nap kemoterápián volt. Dr. Life--Elképesztő baki! Előkerültek Diana hercegnő orvosi leleteihttp://www.life.hu/drlife/20161009-elokerultek-diana-hercegno-es-karoly-herceg-orvosi-leletei-egy-irodahaz-raktarabol.htmlAz orvosi leleteket egy irodaház raktárának egyik fiókjában találták meg. A bizalmas iratok egy ócska dossziéban pihentek évtizedeken keresztül. Dr. LifeAFPMiért tart évekig a hátfájás?http://www.life.hu/drlife/20161009-a-hatfajas-nem-csak-gyogyszerrel-szuntetheto-meg-kronikus-hatfajas.html A felnőtt lakosság nagyobb részének életében legalább egyszer tartósan fáj a háta, a dereka. Dr. Dobos Márta ortopéd orvos az akár évekig elhúzódó hátfájás okairól és kezeléséről beszélt. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.