Karok nélkül is profin sminkel a bloggerlány

betegség önmegvalósítás Kaitlyn Dobrow amputáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kaitlyn Dobrow csupán 19 éves volt, mikor mind a négy végtagját amputálni kellett egy súlyos betegség miatt. A 21 évesés lány mégsem hajlandó lemondani az álmairól. Instagram oldalán már több mint 70 ezren követik életét.

Kaitlyn Dobrow megjárta a poklot, az is csoda, hogy életben maradt.

19 évesen majdnem belehalt a bakteriális agyhártyagyulladásba.

Egész teste elkezdett lilulni, és hólyagok borították, mintha megégett volna. Testének 57 százalékáról levált a bőr, miközben karján és a lában az ujjak elfeketedtek. Csak amputációval tudták megmenteni az életét, és ez sem ígért biztos sikert.

Hat hónapot töltött az intenzív osztályon. Egy csövön keresztül etették, és több mint 20 alkalommal kellett megműteni. A fiatal nő azonban küzdött és lassan fel is épült. Protézis segítségével újra tanult járni és még sminkelni is tud, nem is akárhogy! A 21 éves Kaitlyn Instagram oldalán már

több mint 70 ezer követőt gyűjtött,

ahol minden nap videókat oszt meg és folyamatosan képeket posztol rajongóinak –írja a Daily Mail.
Az, hogy nincsen keze, nem akadályozza meg abban, hogy szebbnél szebb sminkeket készítsen. Legutóbb egy halloweenre készült sminkvideóban mutatta meg, hogyan kell tökéletes macskaszemet és gepárd arcot készíteni.

#iwilleatyou may I say this is #hauntingasf ✨ Just the way I like it

Kaitlyn Dobrow (@kaitlyndobrow) által közzétett fénykép,

Az első videójában azt mondta: "Imádok sminkelni. Ez az, amit szeretek, ez a hobbim."
A Facebookon pedig azt írta: "Nem változtatnék ezen az élményen semmit. Közelebb kerültem Istenhez. A családom pedig rengeteget segített abban, hogy az lehessek, aki ma vagyok. Követni fogom az álmaimat és kozmetikával fogok foglakozni, és megtanulok főzni is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.