Egy meghibásodott kukta miatt másodfokú égési sérülései lettek a kétgyermekes édesanyának, aki meg is mutatta a baleset eredményét.

Sokkoló fotókat osztott meg másodfokú égési sérüléseiről a kétgyermekes anyuka. Carizza Bordeos kuktája ugyanis működés közben elromlott, így az épp forrásban lévő étel ráömlött. Pedig az asszony egy méternyire volt a tűzehelytől, ám a kuktából a zsír és hús gyakorlatilag kirobbant, beborítva az egész szobát.

Forrás: Facebook/Carizza Micah Viola-Bordeos

A forró ételek a nőn landoltak, aki gyakorlatilag a padlóra szorult, és nagyon megégett a karja, a nyaka és a vállai. Bordeos 2010-ben vásárolta a kuktát, és sosem volt még vele semmiféle gondja. 

Forrás: Carizza Micah Viola-Bordeos

A nőnek a baleset után volt annyi lélekjelenléte, hogy bevezetett a sürgősségire, ahol közölték vele, hogy a teste 10 százaléka megégett. 5 hét kórház következett, az asszonynak hihetetlen fájdalmai voltak, gyakorlatilag gyógyszereken élt.

Forrás: Carizza Micah Viola-Bordeos

A történtek után kiderült, hogy ezeket a fajta kuktákat a gyártó már tavaly visszahívta, mert hibásak voltak a fedelek, ám Carizza még találkozott ilyenekkel a baleset után is a boltok polcain. Ezt azóta jelezte is a gyártó felé, hogy még véletlenül se történhessen senkivel hasonló tragédia.