Meghibásodott a kuktája, szörnyen összeégett egy nő

Forrás: Facebook/Carizza Micah Viola-Bordeos -
égési sérülés Dr. Life kukta edény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy meghibásodott kukta miatt másodfokú égési sérülései lettek a kétgyermekes édesanyának, aki meg is mutatta a baleset eredményét.

Sokkoló fotókat osztott meg másodfokú égési sérüléseiről a kétgyermekes anyuka. Carizza Bordeos kuktája ugyanis működés közben elromlott, így az épp forrásban lévő étel ráömlött. Pedig az asszony egy méternyire volt a tűzehelytől, ám a kuktából a zsír és hús gyakorlatilag kirobbant, beborítva az egész szobát.

Forrás: Facebook/Carizza Micah Viola-Bordeos

A forró ételek a nőn landoltak, aki gyakorlatilag a padlóra szorult, és nagyon megégett a karja, a nyaka és a vállai.

Bordeos 2010-ben vásárolta a kuktát, és sosem volt még vele semmiféle gondja.

Forrás: Carizza Micah Viola-Bordeos

A nőnek a baleset után volt annyi lélekjelenléte, hogy bevezetett a sürgősségire, ahol közölték vele, hogy a teste 10 százaléka megégett. 5 hét kórház következett, az asszonynak hihetetlen fájdalmai voltak, gyakorlatilag gyógyszereken élt.

Forrás: Carizza Micah Viola-Bordeos

A történtek után kiderült, hogy ezeket a fajta kuktákat a gyártó már tavaly visszahívta, mert hibásak voltak a fedelek, ám Carizza még találkozott ilyenekkel a baleset után is a boltok polcain. Ezt azóta jelezte is a gyártó felé, hogy még véletlenül se történhessen senkivel hasonló tragédia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.