Félmeztelen fotókon szerepel Jai Eastwood, a rákos nő, akinek mindkét mellét levették

Forrás: Facebook/Jai Eastwood Photography -
mellrák masztektómia melldaganat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 52 éves Jai Eastwood, három gyermek édesanyja. Két éve vették le mindkét mellét daganatos betegsége miatt, most pedig művészi fotókat készítettek róla - félmeztelenül.

Jai nem akart helyreállító műtétet, miután melldaganata miatt eltávolították mindkét mellét. Azt mondja, két évvel a műtét után jobban érzi magát, mint valaha: "Vonzónak és nőiesnek érzem magam! Ha beleegyeztem volna a helyreállító műtétbe, a melleim mindig arra emlékeztettek volna, amit elveszítettem."

Jai Eastwood Forrás: Facebook/Jai Eastwood Photography

Jai az első évben úgy érezte magát, mintha fiú lenne. Nem volt haja és nem voltak mellei. Mostanra azonban ez megváltozott, elfogadta, sőt szereti magát:
"Szeretném megmutatni a többi nőnek, hogy hogyan néznének ki helyreállító műtét nélkül. Nincs mitől félniük." Nézd meg a Jairől készült képeket.

Jainél 2014-ben diganosztizáltak invazív lobuláris, a tejmirigyekből kiinduló, de a környező ép szövetekbe is terjedő rosszindulatú melldaganatot. A bal melle tele volt tumorokkal, és félő volt, hogy a jobb mellében is elindultak a rosszindulatú folyamatok, így az orvosok minkét emlőt eltávolították. A műtét hat órán keresztül tartott, utána 4 hónapig kapta a kemoterápás kezeléseket.

Rendkívüli fájdalmakkal küzdött Medveczky Ilona, ezért megoperáltákhttp://www.life.hu/drlife/20161126-megmutottek-medveczky-ilonat-mert-rosszul-forrt-ossze-a-csukloja.htmlMedveczky Ilona még áprilisban esett el, és eltört a csuklója. Kiderült, hogy rosszul forrtak össze a csontjai, és eldeformálódott a művésznő keze, aminek következtében rendkívüli fájdalmakat élt át.Dr. Life--Donald Trump egy éven belül halott leszhttp://www.life.hu/drlife/20161126-donald-trump-nem-eli-meg-a-jovo-evet-ezt-josoljak-az-orvosok.htmlMeddig lesz elnök Donald Trump? Egyes jóslatok szerint lehet, hogy kinevezésének első évét sem éli meg. Dr. Life--Várkonyi Andreát lelkileg viseli meg az autóbalesethttp://www.life.hu/drlife/20161126-varkonyi-andreat-lelkileg-viseli-meg-az-autobaleset-bochkor-gabor-nyilatkozott.htmlPár nappal ezelőtt szenvedett balesetet az Árpád híd lábánál Várkonyi Andrea. A Life.hu riportere arról faggata Bochkor Gábort, hogy van a kedvese.Dr. LifeOrigoLegyőzte a rákot, mégis kínszenvedés a Roxette énekesnőjének életehttp://www.life.hu/drlife/20161126-legyozte-a-rakot-de-nincs-jol-a-roxette-enekesnoje-marie-fredriksson.htmlHónapok óta küzd agydaganatával, és annak utóhatásival Marie Fredriksson, a Roxette énekesnője. Szenvedéseit papírra vetette életrajzában, mindenkivel megosztja, milyen volt a szörnyű betegséggel, és hogy érzi magát utána. Dr. Life--Túl sok ananász fogyasztása miatt rendellenességgel született a gyerekehttp://www.life.hu/drlife/20161125-sok-ananasz-fogyasztasa-miatt-szuletett-sulyos-rendellenesseggel-suzanne-burt-gyereke.htmlÁlmában sem gondolta volna Suzanne Burt, hogy a gyermeke életét veszélyezteti, valahányszor harap egy falatot az ananászból. Elég gyakran ette ezt a gyümölcsöt terhessége alatt, mert szerette és kívánta is. Ez azonban ahhoz vezetett, hogy kislány életveszélyes rendellenességgel jött a világra. Dr. Life--Ötször majdnem meghalt és 81 vérátömlesztése volt Nell Robbinsnakhttp://www.life.hu/drlife/20161125-nell-robbins-otszor-tert-vissza-a-halalbol-81-veratomlesztese-volt-es-3-honapig-komaban-fekudt.htmlElképesztő, min kellett keresztülmennie a tinédzser lánynak. Megjárta a poklot Nell Robbins két halálos fertőzés miatt, amit egy ártatlan osztálykiránduláson kapott el. Hiába, a kislányt semmilyen betegség nem tudta legyőzni: ötször tért vissza a halálból. Dr. Life--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.