Az 52 éves Jai Eastwood, három gyermek édesanyja. Két éve vették le mindkét mellét daganatos betegsége miatt, most pedig művészi fotókat készítettek róla - félmeztelenül.

Jai nem akart helyreállító műtétet, miután melldaganata miatt eltávolították mindkét mellét. Azt mondja, két évvel a műtét után jobban érzi magát, mint valaha: "Vonzónak és nőiesnek érzem magam! Ha beleegyeztem volna a helyreállító műtétbe, a melleim mindig arra emlékeztettek volna, amit elveszítettem."

Jai EastwoodForrás: Facebook/Jai Eastwood Photography

Jai az első évben úgy érezte magát, mintha fiú lenne. Nem volt haja és nem voltak mellei. Mostanra azonban ez megváltozott, elfogadta, sőt szereti magát:
"Szeretném megmutatni a többi nőnek, hogy hogyan néznének ki helyreállító műtét nélkül. Nincs mitől félniük."  Nézd meg a Jairől készült képeket.

Jainél 2014-ben diganosztizáltak invazív lobuláris, a tejmirigyekből kiinduló, de a környező ép szövetekbe is terjedő rosszindulatú melldaganatot. A bal melle tele volt tumorokkal, és félő volt, hogy a jobb mellében is elindultak a rosszindulatú folyamatok, így az orvosok minkét emlőt eltávolították. A műtét hat órán keresztül tartott, utána 4 hónapig kapta a kemoterápás kezeléseket.