Ördög Nóra igyekszik minél tudatosabban élni és aszerint nevelni csemetéit is, de bevallota, hogy néha napján azért ők is képesek bűnbe esni..

Gyönyörű műsorvezető, sikeres üzletasszony és mindemellett két csodás gyerek édesanyja is Ördög Nóra, aki a számos napi teendő mellett mindig igyekszik odafigyelni arra, hogy családja egészséges és mértéktartó legyen. Szerinte az első 1000 nap a legfontosabb egy kisember életében, ezért ezt az időszakot szeretné kimakszolni.

Ördög Nóra titkokat osztott meg gyermeki nevelésérőlFotó: M. Schmidt János/Origo

Bár az esetek nagy részében egészségesen étkezik a család, néha azért ők sem annyira tudatosak:"Hiába döntöttem el, hogy egészségesen fogom őket táplálni, és jól fogom adagolni a dolgokat, sajnos nem mindig jött össze, mert nem akarták azt enni, amit kitaláltam" - árulta el a hot! Magazinnak az anyuka, aki biztosan nincs egyedül ezzel a problémával. Nóra hozzátette, most egészen más trendek uralkodnak a gyermekek nevelése és az ételek terén, mint az ő gyerekkorában. "Hajmeresztő dolgokat csináltak még az akkori minták, szabályok alapján, de mi is felnőttünk valahogy. A glutén adagolása például új trendnek számít, bár jó néhány éve jelen van. Micinél is jelen volt" - árulta el a műsorvezető, ahogy azt is, igyekszik tudatos anya lenni, de nem tiltja görcsösen a gyermekit például az édességektől. "Nem vagyok azért szélsőségesen szigorú, nem tiltom őket görcsösen az édességektől. Ha úgy alakul, Mici és Venci gumicukrot is szoktak enni. Én is szeretem, bevallom. Nem minden mennyiségben, itt is megvannak az "egészséges" határok. Ha ez bűn, akkor vállalom, nekem ez a káros szenvedélyem" - vallotta be Nóra.

Telik az idő: hatalmasat nőttek Nánási Pál és Ördög Nóra gyerekei
Újabb tüneményes képeket osztott meg Miciről és Vencelről Nánási Pál. Nézd meg te is, milyen nagyok már a műsorvezető és a fényképész csemetéi!