Váratlanul lett rosszul a család autójában Agárdy Gábor özvegye. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a 85 éves Rácz Boriska nem akkor lett rosszul, amikor hazaért, mert akkor már nem tudott volna segítséget hívni.

Váratlanul lett rosszul a színészóriás Agárdy Gábor özvegye. Éppen szenteste történt a tragédia, ám szerencséje is van a 85 éves asszonynak. Rácz Boriska akkor lett rosszul, amikor rokonai hazafelé szállították. Még az autóban érte a szívinfarktus, így tudtak neki segíteni. Ha pár perccel később jön a rosszullét, egyedül, az otthonában, akkor valószínűleg egyedül nem tudott volna segítséget hívni.

Intenzív osztályon ápolták Agárdy Gábor özvegyét - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Rögtön kórházba szállították Agárdy özvegyét, sokáig az intenzív osztályon ápolták. Ugyan onnan már kikerült, de haza még nem térhetett. "Most már jól vagyok, tudok sétálni a kórház folyosóján. Nagyon rendesek velem, szeretek itt lenni. Egy darabig még a kórház vendégszeretetét fogom élvezni" – mondta a Borsnak az özvegy. Hozzátette, milyen szerencsésnek érzi magát. "A Jóisten velem volt szenteste, mert nem egyedül az otthonomban kaptam szívinfarktust, hanem amikor a rokonok vittek haza. Útközben jött a rosszullét. Felvittek a lakásomba, és azonnal jött a mentő. Bevittek a Kardiológiai Intézetbe, ahol majdnem egy hétig az intenzív osztályon feküdtem" – mondta, és hozzátette, nagyon hálás a barátoknak, családnak és a kórház dolgozóinak, amiért ilyen szeretettel bánnak vele