Tahi Tóth László felesége: "Nagy a baj!"

Fotó: Mudra László - Origo -
betegség Tahi-Tóth László feleség nyilatkozat kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tahi Tóth László munka közben lett rosszul. Miután végigjátszotta az előadást, kórházba szállították. Felesége, Kárászy Szilvia nyilatkozott a színész állapotáról.

"Nekem először annyit mondtak, hogy iszonyatos erős fejfájás tört rá. Bevett rá egy fájdalomcsillapítót, és színészkollégái segítségével végig tudta csinálni az előadást, még a tapsrendnél is ott volt" – mondta Szilvia.

Tahi Tóth László Fotó: Mudra László - Origo

Az előadás után Tahi Tóth Lászlót megvizsgálta a színház ügyeletes orvosa, és azonnal mentőt hívott. A Honvéd Kórházba szállították.

"Nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen panaszokkal is végigjátszotta a darabot. Igyekszem, amikor csak lehet, de minimum napi kétszer bemenni Lacihoz. Lemondtam minden programomat, fellépést, mert most Laci gyógyulása a legfontosabb. Sajnos a vizsgálatok kimutatták, hogy nagy a baj, egy ér nyomhatja az agyat. Férjemnek volt korábban egy stroke-ja, lehet, abból maradt vissza valami, ezért átszállítják az Idegtudományi Intézetbe. Ott a specialisták, reméljük, hamar kiderítik, mi a baj"
– nyilatkozta Tahi Tóth László felesége a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.