Új péniszét edzi a hímvessző nélkül született férfi

Forrás: Youtube -
nemi élet bionikus műpénisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán családja is lehet Andrew-nak, aki pénisz nélkül született, de 44 éves korára egy bionikus hímvesszőt kapott. 

Ahogy azt már a Life.hu is megírta, Andrew Wardle egy éven keresztül titkolta magyar barátnője előtt, hogy nincs hímvesszője. A férfi egy úgynevezett hólyag extrófiával született, aminek következtében húgyhólyagja a testén kívül fejlődött ki pénisz nélkül.

Kedvesének azt hazudta, hogy súlyos vesebetegség miatt nem tudnak szexuális kapcsolatot teremteni, ám a nő rájött az igazságra, és megértően állt szerelme betegségéhez.

Andrew Wardle a pénisz nélküli férfi Forrás: Facebook/ Andrew Wardle

A 44 éves férfi mostanra már nemi életet is élhet: rengeteg műtéten esett át, mire az orvosok kialakították bionikus péniszét.

A nemiszervet a férfi karjából vett izmokból, idegekből és bőrből építették fel a sebészek. Az orvosok még nem teljesen biztosak a bionikus hímvessző működésében, ezért kicsit "edzeni" kell a rendszert, így két hétig erektilis állapotban fogják tartani, azaz egyfolytában merevedése lesz a férfinak.

"Mivel még életemben nem volt semmilyen szexuális élményben részem, így biztosan pszichológusra lesz szükségem, hogy feloldjam magamban az ezzel kapcsolatos gátakat" - írta meg a DailyMail.

Ha minden a terv szerint halad, akkor Andrew és szerelme, Fédra végre családot is alapíthatnak.

Andrew és Fédra végre tervezhetnek családot Forrás: Youtube

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.