Aleska újabb orrműtétre készül

Forrás: Life.hu -
orrműtét Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleska nem panaszkodhat, hiszen semmi baj nincs a külsejével, ő mégsem érzi jól magát mostanában a bőrében. A légtáncos műtétre készül, mert ismét egyre nehezebben kap levegőt az orrán keresztül.

Sáfrány Emesének arra tart az élete, amerre szeretné: szenvedélyének hódolhat, ráadásul nagyon jó is benne. A légtornász a világbajnokságon is szép eredménnyel szerepelt, de nem is keveset készült a versenyre. Szédítő gyakorlatokat végez a magasban nap mint nap, ami az alakján is meglátszik. Azt hinné az ember, hogy nem is lehetne boldogabb, de sajnos mostanában megint nem érzi jól magát a bőrében.

Aleska újabb műtétre készül Forrás: Life.hu

"Két évvel ezelőtt átestem egy műtéten orrsövényferdülés miatt.

Nem kaptam rendesen levegőt, gyakran nyitva volt a szám, emiatt sokat csúfoltak.

Az operáció után megszűntek a panaszaim, mostanában viszont ismét nehezebben lélegzem" - mondta a Ripostnak Aleska.

Aleska a sérülések ellenére is edz

Darázsderekat villantott, mégsem ez a legérdekesebb Sáfrány Emese, vagyis Aleska képén. A légtornász legutóbb második lett a világbajnokságon, nem tud leállni. Olyan keményen edz, hogy immáron piros és lila foltok borítják a testét. Nézd meg, hogyan néz ki Aaleska egy edzés után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.