Aleska nem panaszkodhat, hiszen semmi baj nincs a külsejével, ő mégsem érzi jól magát mostanában a bőrében. A légtáncos műtétre készül, mert ismét egyre nehezebben kap levegőt az orrán keresztül.

Sáfrány Emesének arra tart az élete, amerre szeretné: szenvedélyének hódolhat, ráadásul nagyon jó is benne. A légtornász a világbajnokságon is szép eredménnyel szerepelt, de nem is keveset készült a versenyre. Szédítő gyakorlatokat végez a magasban nap mint nap, ami az alakján is meglátszik. Azt hinné az ember, hogy nem is lehetne boldogabb, de sajnos mostanában megint nem érzi jól magát a bőrében.

Aleska újabb műtétre készülForrás: Life.hu

"Két évvel ezelőtt átestem egy műtéten orrsövényferdülés miatt. Nem kaptam rendesen levegőt, gyakran nyitva volt a szám, emiatt sokat csúfoltak.  Az operáció után megszűntek a panaszaim, mostanában viszont ismét nehezebben lélegzem" - mondta a Ripostnak Aleska.

Aleska a sérülések ellenére is edz
Darázsderekat villantott, mégsem ez a legérdekesebb Sáfrány Emese, vagyis Aleska képén. A légtornász legutóbb második lett a világbajnokságon, nem tud leállni. Olyan keményen edz, hogy immáron piros és lila foltok borítják a testét. Nézd meg, hogyan néz ki Aaleska egy edzés után.