Aleska újabb orrműtétre készül

Forrás: Life.hu -
orrműtét Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleska nem panaszkodhat, hiszen semmi baj nincs a külsejével, ő mégsem érzi jól magát mostanában a bőrében. A légtáncos műtétre készül, mert ismét egyre nehezebben kap levegőt az orrán keresztül.

Sáfrány Emesének arra tart az élete, amerre szeretné: szenvedélyének hódolhat, ráadásul nagyon jó is benne. A légtornász a világbajnokságon is szép eredménnyel szerepelt, de nem is keveset készült a versenyre. Szédítő gyakorlatokat végez a magasban nap mint nap, ami az alakján is meglátszik. Azt hinné az ember, hogy nem is lehetne boldogabb, de sajnos mostanában megint nem érzi jól magát a bőrében.

Aleska újabb műtétre készül Forrás: Life.hu

"Két évvel ezelőtt átestem egy műtéten orrsövényferdülés miatt.

Nem kaptam rendesen levegőt, gyakran nyitva volt a szám, emiatt sokat csúfoltak.

Az operáció után megszűntek a panaszaim, mostanában viszont ismét nehezebben lélegzem" - mondta a Ripostnak Aleska.

Aleska a sérülések ellenére is edz

Darázsderekat villantott, mégsem ez a legérdekesebb Sáfrány Emese, vagyis Aleska képén. A légtornász legutóbb második lett a világbajnokságon, nem tud leállni. Olyan keményen edz, hogy immáron piros és lila foltok borítják a testét. Nézd meg, hogyan néz ki Aaleska egy edzés után.
Kulka János nem nyilatkozik állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20170302-kulka-janos-nem-beszel-allapotarol.htmlA színművész keményen dolgozik, hogy a stroke-ja után mihamarabb visszanyerje régi formáját. Sokan segítenének neki a gyógyulásban, de ő szinte senkit nem enged közel magához, csak az orvosokat és a rehabilitációját segítő embereket. Dr. Life--A C-vitamin és a rák: mi az igazság?http://www.life.hu/drlife/20170301-c-vitamin-nem-gyogyitja-a-rakot.htmlMegadózisú C-vitaminnal és életmódváltással kezelt éveken át daganatos betegeket egy magát rákkutató professzornak kiadó állatorvos, akit a napokban felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a bíróság. A C-vitamin rákra gyakorolt hatása népszerű téma, és számos tévhit kering vele kapcsolatban. De mi az igazság? Ennek jártunk utána szakértőnk segítségével. Dr. Life--Palya Bea depresszióval küzdhttp://www.life.hu/drlife/20170301-depresszioval-kuzd-palya-bea.htmlBoldog családanya, látszólag semmi nem hiányzik az életéből, de Palya Bea mégis gyakran érzi rosszul magát. Ilyenkor rengeteg fájdalom és düh gyülemlik fel benne, de szerencsére eddig még mindig sikerült kilábalnia a depresszió közeli állapotból.Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - Origo7 kérdés az egészségről: Dobó Ágihttp://www.life.hu/drlife/20170228-dobo-agi-szepsegkiralynotol-es-modelltol-7-kerdes-az-egeszsegrol.htmlMennyire fittek a sztárok? Vajon voltak-e már súlyos betegek? És mi a helyzet a plasztikával? A Life.hu legújabb sorozatában most hétről hétre kikérdezünk egy hírességet, aki megosztja veletek a legjobb egészségtippjeit és azokat a titkait, amelyekről eddig még talán sohasem beszélt. Ezúttal a 2010-as Miss World Hungary győztesét, Dobó Ágit faggattuk. Dr. LifeOrigoÁtlőtt arcú férfi őrjöngött egy kórházban Brazíliában http://www.life.hu/drlife/20170301-atlott-arcu-ferfi-orjongott-egy-korhazban.htmlEgy kórházban készített felvétel járta be az internetet, amelyen egy átlőtt arcú férfi tért be egy sürgősségi osztályra, de olyan őrültként viselkedett, hogy azt hitték, megszállta valami. Dr. Life--Eutanáziaklinikán lett öngyilkos az olasz DJ, Fabiano Antonianihttp://www.life.hu/drlife/20170301-eutanazia-klinikan-lett-ongyilkos-az-olasz-dj.htmlAz olasz Fabiano Antoniani élete 2014-ben változott meg teljesen: egy autóbaleset következtében lebénult. A sztár-DJ nem akart így élni tovább, sokáig kampányolt, hogy hazájában olthassa ki a saját életét, de végül egy svájci magánklinikán végzett magával. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.