Hatalmas tumorokkal az arcán született egy kisfiú, aki már 8 éves, és egyre több sértegetést kap a környezetétől. 

Amare Stover egy neurofibromatózis nevű betegséggel született, melynek következtében teljesen eldeformálódott az arca. A kisebb-nagyobb tumoros kinövések miatt a fiú az egyik szemére nem lát, és ha még ez nem lenne elég, a környezete is rendszeresen csúfolja a külseje miatt. 

betegség infúzió kórház Horrorbetegségek, amelyeket még a legádázabb ellenségednek sem kívánnál dr. lifeForrás: Thinkstock

Szörnynek csúfolják, de van, hogy arra kérik, vegye le az álarcát. Nem akarják elfogadni, hogy Amare nem játékból fest így, hanem valójában beteg. Kiközösítik, nem játszanak vele.

Kandice Stover, a gyermek édesanyja elárulta, hogy ez egy genetikai betegség, ezért sajnos senki nem tud a fián segíteni. 

"Egész életében stigmaként fogja viselni a furcsa külsejét, és nem tudok neki segíteni" - mondta az anya. A gyermekről készült eredeti képeket itt tudod megtekinteni.

Meghalt Beyoncé rákbeteg rajongója
Ebony Banks középiskolás tini volt, aki komoly rákbetegséggel küzdött. A fiatal lány története hamar körbejárta az internetet, ugyanis kiderült, semmi másra nem vágyik, "csak" egy találkozóra Beyoncéval. Olvass tovább itt...