Zuhany alatt tudott csak szeretkezni férjével a büdös nő

büdös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
13 évig szenvedett embertelen testszagától az a 31 éves nő, aki mára végre boldog és teljes életet élhet.

Nagyon kellemetlen betegségben szenvedett az a 31 éves édesanya, Aremilda dos Santos, aki bármit csinált, akárhányszor fürdött, erős, büdös testszaga nem múlt el. 13 év után azonban végre megtalálták a megoldást: fél órás műtét alatt távolították el mirigyeit, ami a kellemetlen szagot eredményezte.

Congresso de missões-sede assembleia de Deus-ministério Madureira-Mogi das Cruzes!

Aremilda Conceição dos Santos (@aremildacsantos) által megosztott bejegyzés,

Korábban krémekkel, botox injekciókkal, valamint töménytelen mennyiségű izzadásgátlóval is próbálkozott, de mindössze pár percig hoztak ezek a módszerek megoldást. A fiatal nő a Daily Mailnek azt is elmesélte, hogy férjével a randizós fázisban kizárólag akkor szeretkeztek, ha előtte alaposan lezuhanyzott. Igyekezett eltitkolni szörnyű betegségét, amit egészen az esküvőig sikerült is, ám az együttélés alkalmával kiderült a titka... amikor kisfiával terhes volt, kizárólag a zuhany alatt szexeltek férjével, mert a várandósság még büdösebbé tette a kismamát. Akkor vállalta a sebészeti beavatkozást, amikor a ksifia a szemébe mondta, hogy nagyon büdös szaga van.

Mára szerencsére boldog és kiegyensúlyozott életet él, és a testszag már csak a múlté.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.