Tóth Vera már több mint 40 kilótól szabadult meg a bypass-műtét óta, és remekül érzi magát. Még jobb, hogy valószínűleg az ilyenkor szokásos plasztikai műtétre sem lesz majd szüksége.

Büszkén visel fürdőruhát Tóth Vera ezen a nyáron, hiszen a bypass-műtétnek köszönhetően már 42 kilótól sikerült megszabadulnia. Persze ez még nem a végcél, további 10-15 kilót még szeretne leadni. Ez viszont már nem tartja őt vissza abban, hogy jól érezze magát a bőrében! 

Tóth Verának nem lesz szüksége plasztikai műtétreForrás: Facebook/Tóth Vera

"Kétrészes fürdőruhát még nem veszek fel, mert még rá kell készülnöm lelkileg, és a pocakomra sem árt még gyúrni. Megfigyeltem, hogy igazából nincs okom szégyenkezni, mert kétszáz kilós nők is gátlástalanul felvesznek lenge viseletet, de mégis inkább a szexi, alakformáló dolgokat választom" - árulta el Vera a hot! Magazinnak. Az énekesnő fogyása miatt büszke is lehet magára, ráadásul van egy szerencséje: kiderült, hogy a bőre szépen követte a súlyvesztését, ami meglehetősen ritka. "Eddig 42 kilótól szabadultam meg, és szeretnék további tízet-tizenötöt leadni. Már most elmondhatom, hogy jó csajra fogytam. Eredetileg felmerült, hogy a megereszkedett bőrfelületet majd egy plasztikai beavatkozással kell eltávolítani, de az is lehet, hogy csak egy minimális korrekcióra lesz szükség. Vagy arra sem" - árulta el az énekesnő.