Hardi Richárd rossz hírt kapott: visszatért a nyirokrák, de a fiatal sportoló nem adja fel. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Hardi Richárd nem először küzd nyirokrákkal. Korábban elárulta, hogy mikor először megtudta a rosszhírt, azonnal elsírta magát. De összeszorított foggal küzdött, és legyőzte a kórt.

Nem titkolja, hogy a szerelme nélkül nem tudta volna végig csinálni, hiszen a nehezebb pillanatokban Boni adott lelkierőt a fiatal sportolónak. Azóta már eltelt két év, de a gyilkos kór most újra felütötte a fejét, így Richárdnak ismét meg kell küzdenie az életéért: 

Hardi Richard (@hricsi4) által megosztott bejegyzés,

"Szinte kísért a múlt, hiszen ahogyan két esztendővel ezelőtt, most is éppen az edzőtáborban kezdődtek a gondok. A harmadik-negyedik nap után megduzzadt két nyirokcsomó a nyakamban, és akkor már tudtam, hogy baj van"- mesélte a jégkorongozó, aki azonnal orvoshoz fordult. 

"Nem tagadom, összeomlottam, amikor szembesültem vele, hogy újra rákos vagyok. A legrosszabb rémálmaimban szerepelt az, hogy visszatér ez a betegség. Igazságtalannak tartottam az életet, miért velem történik ez a borzalom?"

Hardi Richárd újból felveszi a kesztyűt a rákkal szembenForrás: Mudra László

Ám azóta már összeszedte magát lelkileg, hiszen több orvossal is konzultált, akik megnyugtatták: mivel korábban az enyhébb kezelési módszert kapta, így ezúttal durvábban tudnak fellépni a betegséggel szemben. 

"Ha nem lennék biztos a gyógyulásban, nem is lenne értelme belevágni. Bízom a kemoterápia és az új őssejtterápia sikerességében, a sport megtanított rá, hogy küzdeni kell a győzelem érdekében" - írta meg a Blikk