Elképesztő betegséggel élt együtt az a 16 éves lány, aki csodával határos módon ma már majdnem egészséges. 

Kígyóembernek csúfolták a társai a 16 éves Shalini Yadavot, aki egy döbbenetes bőrbetegségben szenvedett: 2 havonta levedlette a testét borító összes bőrt. Az orvosok hosszas tanakodás után Erythrodermát állapítottak meg, ami Shalininál egy igen durva formát öltött.

A 16 éves lány tanulni szeretett volna és barátokat szerezni, de mindenki elfordult tőle a külseje miattForrás: NORTHFOTO/© Newslions / SWNS/Newslions / Swns

Folyamatosan hidratáló krémmel kellett kenni a testét, vagy vízbe áztatni, különben pillanatok alatt megkeményedett és megrepedezett a bőre, ami komoly fájdalmakkal járt. Az indiai lányt már számtalan orvos látta, de kezelni senki sem tudta a problémáját. 

"Néha úgy éreztem, hogy Shalini szenvedése csak akkor fog véget érni, ha meghal. Ebbe pedig anyaként szörnyű belegondolni" - mondta az édesanyja. 

Lassan már emberek között sem fogja rosszul érezni magátForrás: NORTHFOTO/© Newslions / SWNS/Newslions / Swns

Nemrég azonban spanyol orvosok hallottak a tinilány esetéről, és elhatározták, hogy segítenek neki. Londoni orvosokkal együttműködve gyógyszeres terápiát alkalmaztak, aminek hála a lány bőrcseréje teljesen lelassult. 

Ennek köszönhetően már lassan teljesen olyan a bőre, mint a többi, egészséges embernek. 

Bizarr bőrbetegséggel született egy kisbaba: fotók
Rhiannon Atkinson őszintén mesélt a traumáról, amit akkor éltek át, mikor kiderült, hogy a kislányuk, Pippa súlyos betegségben szenved. A most 1 éves kisbaba genetikai betegséggel született, melynek következtében nem volt bőr a végtagjain. Olvass tovább itt...