Meggyógyították a kígyóbőr kórral élő lányt: fotók

betegség kígyóbőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő betegséggel élt együtt az a 16 éves lány, aki csodával határos módon ma már majdnem egészséges. 

Kígyóembernek csúfolták a társai a 16 éves Shalini Yadavot, aki egy döbbenetes bőrbetegségben szenvedett: 2 havonta levedlette a testét borító összes bőrt. Az orvosok hosszas tanakodás után Erythrodermát állapítottak meg, ami Shalininál egy igen durva formát öltött.

A 16 éves lány tanulni szeretett volna és barátokat szerezni, de mindenki elfordult tőle a külseje miatt Forrás: NORTHFOTO/© Newslions / SWNS/Newslions / Swns

Folyamatosan hidratáló krémmel kellett kenni a testét, vagy vízbe áztatni, különben pillanatok alatt megkeményedett és megrepedezett a bőre, ami komoly fájdalmakkal járt. Az indiai lányt már számtalan orvos látta, de kezelni senki sem tudta a problémáját.

"Néha úgy éreztem, hogy Shalini szenvedése csak akkor fog véget érni, ha meghal. Ebbe pedig anyaként szörnyű belegondolni" - mondta az édesanyja.

Lassan már emberek között sem fogja rosszul érezni magát Forrás: NORTHFOTO/© Newslions / SWNS/Newslions / Swns

Nemrég azonban spanyol orvosok hallottak a tinilány esetéről, és elhatározták, hogy segítenek neki. Londoni orvosokkal együttműködve gyógyszeres terápiát alkalmaztak, aminek hála a lány bőrcseréje teljesen lelassult.

Ennek köszönhetően már lassan teljesen olyan a bőre, mint a többi, egészséges embernek.

Bizarr bőrbetegséggel született egy kisbaba: fotók

Rhiannon Atkinson őszintén mesélt a traumáról, amit akkor éltek át, mikor kiderült, hogy a kislányuk, Pippa súlyos betegségben szenved. A most 1 éves kisbaba genetikai betegséggel született, melynek következtében nem volt bőr a végtagjain. Olvass tovább itt...

Steven Tyler, az Aerosmith frontembere titokzatos betegség miatt szorul kezelésre http://www.life.hu/drlife/20170927-betegseg-miatt-nem-koncertezik-az-aerosmith.htmlSzomorú hírrel kellett szembenézniük az Aerosmith rajongóinak: az együttes ugyanis kénytelen volt lemondani a nagyszabású turnéját. Dr. Life--Epekővel műtötték Kulcsár Edina nagymamáját http://www.life.hu/drlife/20170927-kulcsar-edina-nagymamajat-epeko-miatt-mutottek.htmlKulcsár Edina napjai mostanában sok aggodalommal teltek, hiszen veszélybe került a szeretett nagymama egészsége. Dr. LifeOrigoWeisz Fanni fotót posztolt a betegségéről http://www.life.hu/drlife/20170927-betegsegerol-posztolt-weisz-fanni.htmlWeisz Fannit kifejezetten imádják a követői: rengetegen aggódnak a jelenleg betegeskedő modellért. Dr. LifeOrigoÉletét vesztette Eman Ahmed, a világ legkövérebb nője: fotó http://www.life.hu/drlife/20170927-eman-ahmed-a-vilag-legkoverebb-noje-eletet-vesztette.htmlElhunyt a világ legkövérebb nője, Eman Ahmed. Annyira túlsúlyos volt, hogy a szervezete feladta a harcot. Dr. Life--Csodás eredményt értek el egy 15 éve kómában fekvő férfinál http://www.life.hu/drlife/20170926-15-ev-utan-ujra-eselyt-kapott-a-komaban-fekvo-ferfi.htmlElképesztő orvosi eredményt értek el egy francia férfinél, akiről már szinte mindenki kezdett lemondani. Dr. LifeThinkstockHétköznapi tényezők is okozhatnak merevedési zavart (18+)http://www.life.hu/drlife/20170926-ezert-is-lehetnek-problemak-az-erekcioddal.htmlA férfiak azonnal kétségbe esnek, ha valami problémájuk támad odalent. Főleg, ha a merevedésükről van szó. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.