Epekővel műtötték Kulcsár Edina nagymamáját

nagymama műtét Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina napjai mostanában sok aggodalommal teltek, hiszen veszélybe került a szeretett nagymama egészsége. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Kulcsár Edina számára mindennél fontosabb a család, és az, hogy a közeli hozzátartozóival jó kapcsolatot ápoljon. Éppen ezért igyekszik minél több időt az anyukájával és a nagymamájával tölteni, akik mindenben támogatják és büszkék a szexi modellre.

Ezek után nem meglepő, hogy mindannyian nagyon megijedtek, mikor a nagymamát kórházba kellett szállítani. Kiderült, hogy epeköve van, amit műteni kell. Edina a részletekről a közösségi oldalán mesélt:

"Nincs nála erősebb nő! Senki ne aggódjon! Azt az utóbbi X órában, már megtettük mi Anyukámmal!
A Mamámnak epeköve volt, amit meg kellett műteni, de már kihozták a műtőből. Magánál van és látszólag nagyon jól viselte ezt az egész hajcihőt, de nem is vártunk tőle mást! Remélem nagyon hamar felgyógyul, mert nélküle nem élet az élet!" - írta a posztjában a műsorvezető.

Kórházba kellett szállítani Erdei Zsoltot

Váratlanul rosszul lett Erdei Zsolt, akit a héten az egyik éjszaka kórházba is szállítottak: "Azt hittem, hogy leszakad a vesém. Késő este munka után végre hazaértem, leültem a kanapéra, egyszer csak begörcsölt a derekam" - mesélte a sportoló. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.