Törőcsik Mari hónapok óta kórházban van, és sajnos nem javul az állapota. Varnus Xavér osztott meg friss információkat a művésznőről, és úgy tűnik, nagy a baj: súlyos tüdőgyulladása van.

Hosszú ideje kórházi ellátásra szorul Törőcsik Mari, de nagyon úgy tűnik, hogy egyhamar nem fogják kiengedni. Legutóbb szeptember végén osztottak meg információta művésznő állapotáról, most Varnus Xavér tette közzé Facebook-oldalán értesüléseit a színésznőről. Törőcsik Mari lányával beszélt az orgonaművész, és sajnos úgy tűnik, hogy nagyon komoly a baj. 

Törőcsik Mari az Aurora Borealis – Északi fény című filmbenForrás: Filmteam

"Törőcsik Mariska, ez a csodálatos angyal nagyon rosszul van, súlyos tüdőgyulladással fekszik a szombathelyi kórház intenzív osztályán. Lehet, hogy a kollektív gondolat ereje csak szóbeszéd, de az is lehet, hogy igaz. Gondoljatok rá tehát! Oly jó lenne, ha még egy kicsit maradhatna. Annyira gyönyörű ez az ősz. S oda, ahová jegye szól (amint mindannyiunk jegye is), később is megy majd vonat. Bár neki, ha egy napon mégis elindul, hatlovas hintó járna, s mennyei konfetti-zápor" - írta Facebook-oldalára a zenész.