Évekig szenvedett a kínai Ms Xu mire kiderült, mi okozza az állandó viszketést a szemében. A nő szempilláin paraziták százai élősködtek, ezt pedig saját magának köszönheti!

Két évig folyamatosan szenvedett a kínai nő: szeme annyira viszketett, hogy vörösre dörzsölte, de ahelyett, hogy megpróbálta volna megtalálni a probléma forrását, inkább tűrte a fájdalmat.

A kínai nő szeme annyira viszketett, hogy vörösre dörzsölte (képünk illusztráció)Forrás: Shutterstock

Csupán szemcseppel igyekezett enyhíteni a viszketést, ami természetesen nem volt hatásos. A nő végül akkor döntött el, hogy felkeres néhány orvost, amikor hirtelen elkezdett romlani az állapota.

Szinte már a szemét sem bírt kinyitni, amitől már ő is megijedt, az orvosok pedig hosszas keresgélés után kiderítették, hogy mi okozza a nő tüneteit. Amikor rákérdeztek Ms Xu higiéniai szokásaira, rögtön megvilágosodtak: a nő ugyanis bevallotta, hogy 5 évig nem mosta ki a párnáját. Ez, és a szoba szellőzésének hiánya okozta az atkák elszaporodását, melyek a nő szempilláira telepedtek. Száz szám találtak parazitákat a nő szemén, ez a mennyiség még az orvosokat is meglepte, de legalább kiderült, hogy mi okozta a nő szenvedését. A kezelés után pedig szerencsésen helyreállt Ms Xu szemének állapota - írja aDaily Mail.