Dukai Regina folyton hátfájással küzd

Forrás: facebook/Dukai regina -
Dukai Regina fájdalom hátfájás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina állandóan cipekedik, rengeteg súllyal terheli vállát és hátát, így nem is csoda, hogy állandó fájdalommal küzd. Közösségi oldalán ismerte be rajongóinak a problémáját. 

Dukai Regina közösségi oldalán vallott arról, hogy folyton fájdalom gyötri: hátfájással küzd. A modell állandóan súlyos terheket cipel, ezért nem csoda, hogy kialakult nála ez a probléma...

Dukai Reginát állandó fájdalom gyötri Forrás: facebook/Dukai regina

"Nincs olyan nap, hogy ne cipekednék valamit...most épp a tegnap esti fotózásról hozom vissza a ruhákat. Nem csoda, hogy folyton fáj a hátam..." - mondta Regina, aki azt is bevallotta, hogy enyhítse fájdalmát, járt csontkovácsnál is, de nem bírta. "Én háromszor voltam csontkovácsnál és minden alkalommal elsírtam magam. Valahogy nem bírtam az egészet, pedig nem fájt! Szóval én maradok a sima masszázsnál" - írta Regi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.