Alig lehet ráismerni: a reptéren fotózták le Michael J. Foxot

paparazzi Michael J. Fox Parkinson-kór beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs túl jó állapotban Michael J. Fox. A színészt az egyik kanadai repülőtéren fotózták le a lesifotósok.

Évek óta küzd a Parkinson-kórral Michael J. Fox, akit nemrég a torontói repülőtéren kaptak le a paparazzik. Az 56 éves színész készülő filmje, a Designated Survivor kedvéért utazott Kanadába - írja a DailyMail. Egy egyszerű farmert, kék pólót, vastag dzsekit és baseballsapkát viselt. Egy botra támaszkodott, szemüveg volt rajta, és tőle szokatlan módon szakállt is növesztett. Szinte alig lehetett ráismerni.

Michael J. Fox a torontói reptéren Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com
Rákot diagnosztizáltak a magyar modellnél, Rábaközi Andreánálhttp://www.life.hu/drlife/20180214-rakot-diagnosztizaltak-a-magyar-modellnel-rabakozi-andreanal.htmlAz immár 50 esztendős egykori magyar modell, Rábaközi Andrea tévénézők előtt vallott arról, hogy egykor méhnyakrákot diagnosztizáltak nála. Dr. LifeOrigoMűteni kell Dévényi Tibi bácsithttp://www.life.hu/drlife/20180213-meg-kell-muteni-devenyi-tibi-bacsit.htmlMegműtik Dévényi Tibort: a DJ-nek a jobb lába miatt kell kés alá feküdnie. Dr. LifeFotó: Adrián Zoltán - OrigoBabát vár a szűz nő, kiderült, hogyan lehetséges mindezhttp://www.life.hu/drlife/20180212-babat-var-a-szuz-no-kiderult-hogyan-lehetseges-mindez.htmlGyermeket vár egy szűz nő. Hogyan lehetséges ez? A kanadai Lauren mesterséges megtermékenyítésnek köszönhetően néz anyai örömök elé. Dr. Life--Rosszul lett a forgatáson A mi kis falunk színésznője, Ripli Zsuzsihttp://www.life.hu/drlife/20180211-rosszul-lett-a-forgatason-a-mi-kis-falunk-szinesznoje-ripli-zsuzsi.htmlÚjra látható az RTL Klubon A mi kis falunk című sorozat. Most az egyik szereplő, Ripli Zsuzsi emlékezett vissza a forgatásokra. Kiderült, nyáron nagyon nehezen viselték a meleget. Dr. LifeOrigoWC-n ülve vette észre a kínai férfi, hogy kiesett a végbelehttp://www.life.hu/drlife/20180211-wcn-ulve-vette-eszre-a-kinai-ferfi-hogy-kiesett-a-vegbele.htmlEgy kínai férfi 30 percig ücsörgött a WC-n, a telefonját nyomkodta, majd egyszer csak észrevette, hogy kiesett a végbele. Dr. Life--Szörnyű kínokat él át a 19 éves lány: eutanáziát kér az elnöktőlhttp://www.life.hu/drlife/20180211-szornyu-kinokat-el-at-a-19-eves-lany-eutanaziat-ker-az-elnoktol.htmlRejtélyes betegségben szenved egy 19 éves chilei lány, aki az eutanázia engedélyezését kéri országa elnökétől. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.