Szilágyi István színészt sérült forgóízülete maitt műtötték, két hetet töltött kórházban. 8 kilót fogyott, és újra kell tanulnia járni.

"Tudom, hogy ezt most nem lehet félvállról venni, újra meg kell tanulnom járni" - mondta Szilágyi István színész a Story magazinnak, miután két hét után hazaengedték a kórházból. Sérült csípőízülete miatt műtötték, és egyelőre járókeretre kell támaszkodnia.

Szilágyi István, mindenki Lópici Gáspárja már hazamehetett a kórházbólForrás: RTL Klub

Felesége, Humenyánszky Jolász szobrászművész minden nap bent volt a kórházban férjénél, ételt is vitt neki, hiszen a házikosztot jobban szereti. Szilágyi István egyébként gyorsan gyógyul, az orvosok először úgy gondolták, több időt kell majd kórházban töltenie, de végül 2 hét után hazaengedték, hiszen folyamatosan erősödik. 

A színésznek nagy szívfájdalma, hogy hosszú ideje nem dolgozik. "Szeretnék forgatni, játszani. Több ígéretet kaptam az elmúlt években, de végül egyikből se lett semmi. Hanyagolnak engem, pedig ez az életem. A pénz is jó jönne, nem kéne minden fillért beosztanunk" - mondta Szilágyi István a Storynak.