Szívműtéten esett át Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajos

operáció betegség színésznő szívműtét Pécsi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig csak azt lehetett tudni, hogy komoly, életmentő műtéten esett át Pécsi Ildikó férje Szűcs Lajos, de most az is kiderült, mi volt a baj. 

"Szerencsére átvészelte a műtétet drága, jó Lajosom! Itthon van, lábadozik. Az orvosok, az ápolók, a barátok és az ismerősök szeretete rengeteg energiával töltötte fel. És hozzá kell tennem: én is nagyon ügyes ápolónő vagyok! A kedvenc ételeit főzöm neki, nagyon sokat beszélgetünk, és boldogok vagyunk, hogy ezt az újabb akadályt is sikeresen vettük" - mondta el a Ripostnak a színésznő, aki először mesélt a beavatkozás részleteiről.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Pokorny Lia lebetegedett, elmaradt a március 15-i előadás a Centrál színházbanhttp://www.life.hu/drlife/20180316-pokorny-lia-lebetegedett-elmaradt-a-marcius-15-i-eloadas-a-central-szinhazban.htmlBetegség miatt maradt el a Centrál színház március 15-i előadása: Pokorny Lia színésznő ágynak esett. Dr. Life--Komoly betegséggel küzd Venczel Vera: lemondta az előadásait ishttp://www.life.hu/drlife/20180316-komoly-betegseggel-kuzd-venczel-vera-lemondta-az-eloadasait-is-a-szineszno.htmlA színésznő nem nyilatkozik a betegségéről, ám márciusi előadásait lemondta, nem áll színpadra. Dr. LifeOrigoAz inzulinrezisztens állapot megfordítható: a diéta és a mozgás a két kulcshttp://www.life.hu/drlife/20180311-az-inzulinrezisztens-allapot-megfordithato-a-dieta-es-a-mozgas-a-ket-kulcs.htmlA kettes típusú cukorbetegséget megelőző, úgynevezett inzulinrezisztens állapot megfordítható, és a szervezet újra egészségessé tehető - mondta Breyer Helga belgyógyász az M1 aktuális csatornán vasárnap. Dr. Life--Újra meg kellett műteni Judy arcát: az énekesnő 9 órás beavatkozáson esett áthttp://www.life.hu/drlife/20180228-ujra-meg-kellett-muteni-judy-arcat-az-enekesno-9-oras-beavatkozason-esett-at.htmlLassan 20 éve, hogy Judy barátnőjével és akkori szerelmével súlyos autóbalesetet szenvedett. Az énekesnő teljesen összetörte magát, egyebek mellett az arca is teljesen összeroncsolódott: harmincöt kisebb-nagyobb operáción esett át, ám úgy tűnik, amíg él, folyamatos korrekcióra szorul az arca, így most újra kés alá feküdt. Dr. LifeOrigoÉletmentő műtéten esett át Pécsi Ildikó férjehttp://www.life.hu/drlife/20180228-eletmento-muteten-esett-at-pecsi-ildiko-ferje-szucs-lajos-egykori-olimpikon-focista.htmlKomoly műtéten van túl Pécsi Ildikó színésznő férje, Szűcs Lajos. Az egykori világválogatott, olimpiai bajnok focistát egy fővárosi kórházban hosszan tartó kezelést követően műtötték, azóta már hazatérhetettDr. Life--Elvonókúrára kötelezték Gáspár Győzőt: túl sok nyugtatót szedhttp://www.life.hu/drlife/20180224-elvonokurara-koteleztek-gaspar-gyozot-tul-sok-nyugtatot-szed.htmlGyőzike idegeinek a NAV-os botrány végképp betette a kaput: orvosa - túlzásba vitt nyugtatószedés miatt - elvonókúrára kötelezte. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.