Bangó Tina édesanyja, Bangó Marika kórházba került gerincproblémái miatt. Sajtóértesülések szerint sokan aggódnak érte, de lánya, Tina még nem látogatta meg őt. 

Bangó Tina édesanyja, Bangó Marika kórházba került komoly gerincproblémái miatt. Fellépéseket ezért nem is vállal, állapotáról sem ő, hanem jó barátja, Terry Black nyilatkozott.

Bangó MarikaForrás: Youtube/TV2 Magyarország

"Sajnos Marika bent van már egy ideje a kórházban, a gerincével van nagy baj. A sérve kibolyhosodott és van valami csontkinövése is, ami nagy fájdalmakat okoz neki. Ha segít rajta a blokkoló injekció, akkor a napokban haza engedik, ha viszont nem, akkor megoperálják. Marika reméli, hogy gyógytornával és kezeléssel lehet javítani a helyzeten, hiszen nagyon fél a késtől, de sajnos erre nincs ráhatása, majd meglátjuk. Igyekszik minél hamarabb felépülni, hiszen sok fellépést kellett lemondania a betegsége miatt, ráadásul egy komoly, közös műsorra is készülünk augusztus 23-án, Budapesten. Marika köszöni mindenkinek, aki aggódik érte, igyekszik gyorsan rendbe jönni" - mondta a Borsnak Terry Black. A lap azt állítja, Tina nem látogatta még meg édesanyját a kórházban,.