Pintér Tibor lovai igen engedelmes jószágok, éppen ez okozott problémát: a színész új musicalében ugyanis zabolátlaunl kellene viselekdnie az egyik lónak, ennek betanítása közben érte komoly baleset Tibort. 

Pintér Tibor lovasszínháza a Kincsem történetéből készült musicalt próbálja, melyben az engedelmességre tanított lónak zabolátlanul kell viselkednie. 

Pintér Tibort ledobta a lova"Forrás: FEM3 Café "

"Éppen a Kincsem történetéből készült musicalt próbáljuk, amely – be kell vallanom – nem várt nehézségek elé állított minket. Az évek óta a fegyelemre idomított lovamnak ugyanis most azt kell megtanítanom, hogy legyen vad és szemtelen. Hiszen a Kincsem-történet egyik legszebb szála, ahogy Blaskovich és a paripa egymásra hangolódnak, ezért fontos, hogy ez a jelenet jól sikerüljön. A mi sztorinkban lovasbalesetben meghal Blaskovich lánya, akiből az apja zsokét akart faragni. Amikor találkozik Kincsemmel, rájön, hogy a lánya lelke a lóba költözött, így találja meg a közös hangot az állattal, s ezért sikerül egyedül neki betörnie. Ám úgy tűnik, a mi Kincsemünk egyelőre még nem érti a szerepét, mert úgy ledobott, mint még soha. Hatalmasat csattantam a karámon, fáj a karom rendesen, de a jövő hét végi bemutatóra már jól leszek. Addigra talán a ló is megtanulja a szerepét, hogy miért is kell most ágaskodnia és neveletlenül viselkednie, amikor ezt eddig nem volt szabad" - árulta el a Blikknek a színész, akit természetesen nem először ért baleset a lovak között.