Solti Ádámék elvesztették kisbabájukat: méhen kívüli terhessége volt Berninek

elvesztés kisbaba Kis Bernadett Solti Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Solti Ádám és Berni évek óta szeretnének kisbabát, de egyszerűen nem sikerül. Egyszer ugyan már volt várandós Berni, ám elvesztették kisbabájukat. Egy orvosi mulasztás miatt pedig kevesebb esélyük van arra, hogy Berni újra teherbe essen. 

Solti Ádám és Berni már a Nyerő párosban is bevallották, évek óta próbálkoznak a babával, de nem sikerül. Arról azonban nem esett szó, hogy egyszer már sikerült Berninek teherbe esnie. Leírhatatlanul boldogok voltak, amikor megannyi sikertelen próbálkozás után végre megjelent a két csík a terhességi teszten, ám örömük sajnos nem tartott sokáig.

Solti Ádám és párja elvesztették kisbabájukat Forrás: Instagram/Solti Ádám

„Szavak nincsenek arra, mit éreztem akkor. A fellegekben jártunk, a szüleinken kívül azért nem avattunk be senkit, hisz annyira az eleje még a hatodik hét..." – mondta a Story Magazinnak Solti Ádám. Egy hét múlva azonban

Berni hasfájásra és folyásra panaszkodott,

de az orvos, aki megvizsgálta megnyugtatta: csak azért nem látja az ultrahangon a magzatot, mert kicsi, de Berni hormonszintje megfelel egy hathetes terhes nőének, majd hazaküldte."

a petevezetékemet már nem lehetett megmenteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.