Solti Ádám és Berni évek óta szeretnének kisbabát, de egyszerűen nem sikerül. Egyszer ugyan már volt várandós Berni, ám elvesztették kisbabájukat. Egy orvosi mulasztás miatt pedig kevesebb esélyük van arra, hogy Berni újra teherbe essen. 

Solti Ádám és Berni már a Nyerő párosban is bevallották, évek óta próbálkoznak a babával, de nem sikerül. Arról azonban nem esett szó, hogy egyszer már sikerült Berninek teherbe esnie. Leírhatatlanul boldogok voltak, amikor megannyi sikertelen próbálkozás után végre megjelent a két csík a terhességi teszten, ám örömük sajnos nem tartott sokáig.

Solti Ádám és párja elvesztették kisbabájukatForrás: Instagram/Solti Ádám

„Szavak nincsenek arra, mit éreztem akkor. A fellegekben jártunk, a szüleinken kívül azért nem avattunk be senkit, hisz annyira az eleje még a hatodik hét..." – mondta a Story Magazinnak Solti Ádám. Egy hét múlva azonban Berni hasfájásra és folyásra panaszkodott, de az orvos, aki megvizsgálta megnyugtatta: csak azért nem látja az ultrahangon a magzatot, mert kicsi, de Berni hormonszintje megfelel egy hathetes terhes nőének, majd hazaküldte."Nem telt bele másfél nap, visszamentem a kórházba, mert nem szűntek a fájdalmaim, és már vérezgettem is. Újra a doktornő fogadott, még örültem, hogy legalább ismer. Megint megnyugtatott, hogy nincs baj és újra haza akart küldeni, de akkor már nem voltam hajlandó távozni. Követeltem, hogy más is nézze meg, mert szerintem ez nem normális állapot. Szerencsémre épp akkor lépett be egy orvos a vizsgálóba. Ő azonnal megállapította, és meg is mutatta az ultrahangon, hogy méhen kívüli terhességem van, a magzat a petefészkembe ágyazódott be. Haladéktalanul meg is operált, de a petevezetékemet már nem lehetett megmenteni. Azt mondták, ha két nappal korábban észreveszik a bajt, talán nem roncsolódik ennyire, és meg lehet menteni..." – mondta Berni. Persze a pár nem adja fel a reményt, és továbbra is próbálkoznak. Hiszik, ha egyszer már sikerült, akkor újra fog, bár a roncsolódott petevezeték miatt huszonöt százalékkal csökkent az esélyük a fogantatásra.