Ben Affleck befejezte az elvonókúrát

Forrás: Getty Images/2016 Anthony Harvey/Anthony Harvey -
Ben Affleck alkohol elvonókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Affleck 40 napig volt elvonón alkoholproblémái miatt. A programot befejezte, és közösségi oldalán üzent az embereknek.

Köztudott, hogy Ben Afflecknek komoly alkoholproblémái voltak, sőt vannak. A sztár azért, hogy ismét leküzdje függőségét elvonóra ment, melyet egyébként a volt felesége, Jennifer Garner szorgalmazott, és ő is vitte el az intézménybe. A színész 40 napos terápiája most véget ért, közösségi oldalán pedig üzent a rajongóinak.

Ben Affleck befejezte az elvonót Forrás: Getty Images/2016 Anthony Harvey/Anthony Harvey

Megköszönte a támogatást, amit a családjától, kollégáitól és rajongóitól kapott, hozzátette, ez segített neki, hogy beszélni tudjon a problémájáról. Az is leszögezte, hogy a függőséggel való harc élethosszig tart, de ő kitart a családjáért és önmagáért. Elárulta, sokan megkeresték a közösségi oldalakon, és beszéltek neki a saját küzdelmükről, ami szintén sokat segített.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.