A Mit tenne a gyereked? című műsor forgatása alatt minden előzmény nélkül elment a hangja Ördög Nórának. Azonnal orvoshoz szállították, kiderült: egy vírusos fertőzés támadta meg a hangszálait.

Nagy volt a riadalom augusztusban a TV2 új gyerekműsorának felvételén, Ördög Nóra ugyanis egyik pillanatról a másikra elnémult. 

Ördög NóraForrás: Ördög Nóra

„Semmilyen előzménye nem volt, nem voltam beteg, nem fájt a torkom, nem fáztam meg, egyszerűen csak elment a hangom. Utólag kiderült, ez egy vírusos fertőzés, ami a hangszálaimat támadta meg. A forgatásról elvittek egy fül-orr-gégészhez, aki azt mondta, ilyenkor szokták az Operában is leengedni a függönyt. Kiderült, hogy nem létezik semmilyen gyógymód, varázspirula, ami megszünteti a tüneteket, egyszerűen muszáj pihentetni. Nagyon bántott, borzasztó érzés volt, mert végül arra jutottunk, hogy a következő forgatási napot elhalasztjuk. Még soha nem fordult elő, hogy miattam kellett lefújni egy forgatást. Ami plusz bosszantó volt a dologban, hogy nem éreztem rosszul magam, a közérzetem teljesen jó volt, de hangom nem volt. Volt szerencsém élő műsorban is dolgozni, ahol láttam énekeseket hasonló nehézségekkel küzdeni: kegyetlen érzés. Sajnos, benne van a pakliban, és most én is átéltem ezt” – mesélte a Blikk megkeresésére Nóri.