Boros Lajos komoly szívműtéten esett át, ami után öt hétig kómában volt, de nemsokára újabb beavatkozást kell elvégezni rajta, ezúttal azonban a prosztatáját kell operálni. 

Boros Lajos szívműtéte a szervezetének és a családjának is komoly megpróbáltatást okozott. A rádiós öt hétig kómában volt a beavatkozás után, és hamarosan egy újabb műtétet kell végrehajtani rajta, de még az előzőből sem épült fel teljesen. Rengeteget fogyott, és az izmai is leépültek, ezért edzeni kezdett, valamint az étrendjén is változtatott, hogy megerősödjön. Amíg azonban Boros Lajos aludt, a családja nagyon nehéz helyzetben volt. 

Boros Lajos újabb műtétre készülForrás: Facebook - Boros Lajos

"Döntési helyzetbe is kerülhettek, mert egy darabig semmi sem volt biztos" - mondta a Blikknek a rádiós, ugyanis nem nyilatkozott arról, életben tartsák-e gépekkel. "Ez az én hibám volt, de egyszerűen nem is számoltam ilyesmivel, ahogy végrendeletet sem írtam. Nem fogtam fel olyan súlyosnak az egészet. Nem halni készültem, hanem egészségesen élni. Tulajdonképpen Vali kezébe tettem az életemet, mert voltak kétséges napok, percek, amikor alig volt esélyem a túlélésre" - árulta el Boros Lajos. "Amikor hazakerültem, még alig tudtam megállni a lábamon. Az ötheti kóma miatt legyengültek az izmaim, az emésztésem, nyolc kilót fogytam. Most viszont büntetlenül ehetek mindent, amit eddig nem" - mesélte Lajos, aki az otthonához közeli edzőteremben próbál erősödni. "Napi 16 perc futópad, persze, sétálva, ezt egy percekkel növelhetem, mellé egy kicsi kerékpározás, utána az edzővel csocsózok egy kicsit, de járok gyógytornára is!" - tette hozzá, és azt is elárulta, milyen műtét vár még rá. A prosztatámmal már hosszú évek óta gond van, ez hamarabb előjött, mint a szívzűröm, csakhogy fontossági sorrendet kellett felállítani. Még szedek vérhígítót, így nem lehet operálni, ki kell várni, amíg a szívsebészem engedélyt ad rá" - árulta el Boros Lajos.