Illegálisan töltette fel a fenekét a táncos, és bár egy darabig elégedett volt a végeredménnyel, végül ki kellett vetetnie, ugyanis a töltőanyag veszélybe sodorta az életét.

A táncos, Tomi Conte 10 évvel ezelőtt kapott szilikoninjekciókat a fenekébe, mert nem volt megelégedve a kinézetével. Az eljárást illegálisan végezték el, és még most is szenved a következményeitől. Bár eleinte elégedett volt a végeredménnyel, később kiderült, hogy el kell távolíttatnia a feltöltést, ugyanis az veszélybe sodorja az életét.

Így néz ki a táncos, Tomi Conte feneke, miután eltávolították belőle a szilikontForrás: E! Entertainment Television/Botched

A beavatkozást egy nyugdíjas nővér végezte egy szállodai szobában, Tomi pedig nem tett fel túl sok kérdést. Bár fájdalmas volt, a táncos úgy érezte, megéri. A boldogsága azonban nem tartott sokáig. Az élete veszélybe került a kétes eredetű töltőanyag miatt, ezért újabb műtéten esett át – írja a The Sun

A kerek feneke helyett így csak lógó bőr maradt, amit párnázott bugyikkal és rövidnadrágokkal fed el.
A szilikon könnyen vándorol a testben, komoly mellékhatásokat okoz, és nehézzé vagy szinte lehetetlenné teszi az eltávolítását. Ez tartósan károsítja a szöveteket, és agyvérzéshez vagy halálhoz vezethet” – szól a szakértő figyelmeztetése.