Így néz ki a táncos, Tomi Conte feneke, miután eltávolították belőle a szilikont

szilikon eltávolítás fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Illegálisan töltette fel a fenekét a táncos, és bár egy darabig elégedett volt a végeredménnyel, végül ki kellett vetetnie, ugyanis a töltőanyag veszélybe sodorta az életét.

A táncos, Tomi Conte 10 évvel ezelőtt kapott szilikoninjekciókat a fenekébe, mert nem volt megelégedve a kinézetével. Az eljárást illegálisan végezték el, és még most is szenved a következményeitől. Bár eleinte elégedett volt a végeredménnyel, később kiderült, hogy el kell távolíttatnia a feltöltést, ugyanis az veszélybe sodorja az életét.

Így néz ki a táncos, Tomi Conte feneke, miután eltávolították belőle a szilikont Forrás: E! Entertainment Television/Botched

A beavatkozást egy nyugdíjas nővér végezte egy szállodai szobában, Tomi pedig nem tett fel túl sok kérdést. Bár fájdalmas volt, a táncos úgy érezte, megéri. A boldogsága azonban nem tartott sokáig. Az élete veszélybe került a kétes eredetű töltőanyag miatt, ezért újabb műtéten esett át – írja a The Sun.

A kerek feneke helyett így csak lógó bőr maradt, amit párnázott bugyikkal és rövidnadrágokkal fed el.
A szilikon könnyen vándorol a testben, komoly mellékhatásokat okoz, és nehézzé vagy szinte lehetetlenné teszi az eltávolítását. Ez tartósan károsítja a szöveteket, és agyvérzéshez vagy halálhoz vezethet” – szól a szakértő figyelmeztetése.

Vasvári Vivien szomorú eseményről számolt be: a kutyája nagyon beteghttp://www.life.hu/drlife/20190110-vasvari-vivien-szomoru-esemenyrol-szamolt-be-kutyaja-nagyon-beteg.htmlNem teltek felhőtlenül az utóbbi napok a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivien családjánál. Szomorú hírt közölt közösségi oldalán. Dr. Life--Most megtudhatod, hogy te is hiperérzékeny személyiség vagy-ehttp://www.life.hu/drlife/20190110-most-megtudhatod-hogy-te-is-hipererzekeny-szemelyiseg-vagye.htmlSzámos ember érzékeny a hangokra vagy az időbeosztásra, de vajon kik azok a hiperérzékeny emberek? Most megtudhatod, hogy te is az vagy-e. Dr. Life--Most megtudhatod, hogy te is hiperérzékeny személyiség vagy-ehttp://www.life.hu/drlife/20190110-most-megtudhatod-hogy-te-is-hipererzekeny-szemelyiseg-vagye.htmlSzámos ember érzékeny a hangokra vagy az időbeosztásra, de vajon kik azok a hiperérzékeny emberek? Most megtudhatod, hogy te is az vagy-e. Dr. Life--Hat hétig lesz elvonón Curtis: elbúcsúzott követőitőlhttp://www.life.hu/drlife/20190109-hat-hetig-lesz-elvonon-curtis-elbucsuzott-kovetoitol.htmlAz Instagramján köszönt el rajongóitól a drogelvonóra induló Curtis. Dr. Life--Ne dobd ki a megmaradt hagymát, így használd az egészséged érdekébenhttp://www.life.hu/drlife/20190109-ne-dobd-ki-a-megmaradt-hagymat-igy-hasznalt-az-egeszseged-erdekeben.htmlSzokták mondani, hogy az összes magyar ételnek a hagyma az alapja. Ha megmarad egy darabka, a legtöbben kidobják. Ám ez a lehető legnagyobb hiba, ugyanis rendkívül jó hatással lehet az egészségünkre. Dr. LifeOrigoEgy kis szerkezet a tünetek megjelenése előtt jelezheti a rákothttp://www.life.hu/drlife/20190109-egy-kis-szerkezet-a-tunetek-megjelenese-elott-jelzi-a-rakot.htmlEgy olyan eszközt teszteltek nemrég a kutatók, amely már a rák tünetei előtt kimutathatja a daganatot. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.