Rendellenes fejlődése miatt kivették a magzatot Bethan Simpson méhéből, megműtötték és visszahelyezték

Forrás: Facebook/Bethan Simpson -
operáció anyaméh Bethan Simpson brit magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy a brit Bethan Simpson születendő kislánya rendellenesen fejlődik, ezért eltávolították a magzatot az anyaméhből, hogy megműtsék. A különleges operáció sikeresen végződött, így a babának esélye lesz a normális életre.

A 26 éves brit Bethan Simpson minden édesanya rémálmát élte át, ugyanis egy vizsgálat során kiderült, hogy születendő gyermekének nem fejlődik normálisan a gerince. Választhattak, hogy megszakítják a terhességet, hogy folytatják, de ezzel kockáztatnak, esetleg egy új eljárás, a magzati sebészet mellett döntenek.

Bethan Simpson méhéből kivették a magzatát, hogy megoperálják Forrás: Facebook/Bethan Simpson

A beavatkozás során eltávolították a magzatot az anya méhéből, a kislányt megoperálták, majd visszahelyezték. A műtét sikeres volt, így a babának nagyobb esélye lesz a normális életre. „Sajnos Angliában a babák 80%-át elvetetik, amikor kiderül, hogy ilyen rendellenességük van. Pedig ez nem egy halálos ítélet. Ugyanolyan esélyei vannak, mint mindnyájunknak. (...) A babánk már most nagyon különleges, megmutatta, mennyire megérdemli az életet” – árulta el az anya.

Ezért fontos a D-vitamin a szervezetnekhttp://www.life.hu/drlife/20190208-ezert-fontos-a-dvitamin-a-szervezet-szamara.htmlKülönböző kutatások azt bizonyítják, hogy a felnőtt magyar lakosság közel háromnegyede D-vitamin-hiányos. De miért is fontos a D-vitamin, és mi történik akkor, ha a szervezetünk ennek hiányában szenved? Dr. LifeOrigoÍme a koro nevű betegség, amely különös félelmekkel járhttp://www.life.hu/drlife/20190211-ime-a-koro-nevu-betegseg-amely-kulonos-felelmekkel-jar.htmlViszonylag keveset emlegetett mentális betegségnek számít a koro, amely különös félelmekkel jár. A nők a mellbimbójukat, a férfiak pedig a péniszüket féltik. Dr. Life--Balázs Andi pánikbeteg lett édesanyja halála utánhttp://www.life.hu/drlife/20190211-balazs-andi-panikbeteg-lett-edesanyja-halala-utan.htmlBalázs Andi két, számára fontos embert is elveszített már, édesanyja halála pedig annyira megviselte, hogy pánikbeteg lett. Dr. LifeOrigoOrrcseppfüggőség – Vajon tényleg létezik?http://www.life.hu/drlife/20190208-orrcsepp-orrspray-fuggoseg.htmlAz orrcseppfüggőség városi legenda, vagy valós, létező jelenség? Hogyan alakulhat ki, miképpen ismerhetjük fel a jeleit, és mit kell tennünk, ha már megtörtént a baj? Dr. LifeOrigoVaginafeszesítő krémek: csak óvatosan velük (18+)http://www.life.hu/drlife/20190210-vaginafeszesito-kremek-csak-ovatosan-veluk.htmlAz orvosok azt ajánlják, óvatosan bánjunk azokkal a krémekkel, amelyek a vagina feszességét és fiatalon tartását ígérik. Inkább orvosi készítményeket használjunk, ne a netről rendeljünk. Dr. Life--Megvakult a magyar zenész, Demeter Györgyhttp://www.life.hu/drlife/20190210-megvakult-a-magyar-zenesz-demeter-gyorgy-bulldozer-zenekar.htmlA népszerű magyar zenész, Demeter György évek óta küzd a szembetegségével, ami tavaly annyira elhatalmasodott rajta, hogy már a műtét sem menthette meg a szeme világát. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.