Stohl András betegsége miatt elmarad a Centrál Színház előadása

elmarad betegség Stohl András Centrál Színház előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Centrál Színház Facebookon közölte a hírt, hogy betegség miatt elmarad egy előadásuk.

Sajnos elmarad a ma esti Kasimir és Karoline című előadás, méghozzá betegség miatt. Ezt a Centrál Színház közölte a Facebook-oldalán. A Ripost megkeresésére a teátrum megerősítette, hogy Stohl Andrást döntötte le a lábáról valamilyen betegség, azt azonban nem közölték, hogy pontosan mi baja a színésznek, de a lap úgy tudja, hogy valamilyen vírust kaphatott el.

Levélben tudatták az özveggyel, hogy kik kapták meg elhunyt férje szerveithttp://www.life.hu/drlife/20190212-levelben-tudattak-az-ozveggyel-hogy-kik-kaptak-meg-elhunyt-ferje-szerveit-szervadomanyozas.htmlEgy szerettünk elvesztése mindig hatalmas fájdalommal jár, de ezt valamelyest talán képes enyhíteni annak a ténye, hogy mások neki köszönhetik az életüket. A szervadományozás hatalmas segítség a súlyos betegséggel küzdő emberek számára, akik szinte minden napjukat úgy élik, mintha az utolsó lenne. Szörnyű lehet másvalaki halálát várni, de lényegében csak ez jelentheti számukra az egészséges jövőt. A következőkben egy nagyon megható történetet fogunk bemutatni, melynek főszerepében egy édesapa és egy levél áll. Dr. LifeOrigoBoros Lajos állapota javul, már dolgozik, de autót nem vezethttp://www.life.hu/drlife/20190212-boros-lajos-allapota-javul-mar-dolgozik-de-autot-nem-vezet.htmlÚjra dolgozik a népszerű rádiós, Boros Lajos, aki szívműtéte után 5 hétig volt kómában. Állapota már javul, autóját gyógyszerekre cserélte, de ezt nem bánja. Dr. LifeOrigoMajka és Dundika fiai krupposakhttp://www.life.hu/drlife/20190212-majka-es-dundika-fiai-krupposak.htmlMajoros Hajnalka elárulta, fiai veszélyes légúti betegségben szenvednek. Dr. LifeOrigoAz orvosok nem vették észre, hogy rákja van: állította halála előtti utolsó üzenetében egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20190212-az-orvosok-nem-vettek-eszre-hogy-rakja-van-allitotta-halala-elotti-utolso-uzeneteben-egy-no.htmlEgy brit nővér halála előtt készített egy megindító videót, amelyben a kórház orvosait azzal vádolja, nem vették észre, hogy rákos. Dr. LifeOrigoRákkal küzdő híres sportolók: Tóth Róbert és Nathan Adrian is küzd a kór ellenhttp://www.life.hu/drlife/20190212-rakkal-kuzdo-hires-sportolok-toth-robert-es-nathan-adrian-is-kuzd-a-kor-ellen.htmlA sportolók egész élete a küzdelemről és a fegyelemről szól, ám az alábbi bajnokok legnagyobb harca még előttük áll, az, amit az életükért vívnak. A gyilkos kór ugyanis nem válogat. Ők azok a sportolók, akik jelenleg is minden erejükkel küzdenek a rák ellen a gyógyulásukért, hiszen még vannak terveik, álmaik és nem adják fel őket. Dr. LifeOrigoVéres vizelet: ezekre a betegségekre utalhat a megjelenésehttp://www.life.hu/drlife/20190212-veres-vizelet-ezekre-a-betegsegekre-utalhat-a-megjelenese.htmlA véres vizelet megjelenése rendkívül ijesztő lehet, és sok minden állhat a hátterében az egyszerűbb okoktól a súlyos betegségekig. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.