Boros Lajost újra megműtik, de még várnia kell

Forrás: Facebook - Boros Lajos -
műtét szívműtét prosztata Boros Lajos szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz időszakon van túl Boros Lajos, ám az egészsége egyre javul, már sokkal jobban érzi magát. A körülményektől függően hamarosan még egy műtét várhat rá. 

Szívműtétje után nehéz időszakon van túl Boros Lajos. Az egészsége egyre javul, mindent meg is tesz, amit az orvosai javasolnak neki. Ahogy mi is megírtuk: arra is nyitott lenne, hogy összeálljon régi rádiós partnerével, Bochkor Gáborral, de csinált internetes rádióműsort Vogával is.

Boros Lajosra még várhat egy műtét Forrás: Facebook - Boros Lajos

A Ripost szerint most egy Facebookon közzétett élő videóban arról mesélt, hogy még egy műtét vár rá. „Eltűnt a víz a tüdőmből, ünnepelnek az orvosok, még a végén meggyógyítanak, ezzel szoktak viccelődni” – idézi a lap a rádiós szavait. Ezután rátért arra, hogy milyen problémája van még.

„A prosztatámmal már hosszú évek óta gond van, de ez hamarabb előjött, mint a szívzűröm, csak fontossági sorrendet kellett felállítani. Még szedek vérhígítót, így nem lehet operálni, ki kell várni, amíg a szívsebészem engedélyt ad rá” – fejtette ki Boros Lajos, aki mindent megtesz az egészsége érdekében.

15 éves lett Leticia Calderon Down-szindrómás kisfiahttp://www.life.hu/drlife/20190221-15-eves-lett-leticia-calderon-down-szindromas-kisfia.htmlLeticia Calderon egy csodás bejegyzést tett közzé Down-szindrómás fia 15. születésnapja alkalmából. Dr. Life--Kellemetlen tüneteket okozhatnak testünkben a gócokhttp://www.life.hu/drlife/20190221-kellemetlen-tuneteket-okozhatnak-testunkben-a-gocok.htmlRégóta nem érzed jól magad a bőrödben? Lehet, hogy a kellemetlen tüneteket a testedben lévő gócok okozzák. Dr. Life--Val Kilmer jobban van a torokrákja utánhttp://www.life.hu/drlife/20190221-val-kilmer-jobban-van-a-torokrakja-utan.htmlVal Kilmer hosszú ideig küzdött a torokrákkal, de úgy tűnik, már jobban van. Dr. Life--A szaglás szerepe az életmentésbenhttp://www.life.hu/drlife/20190220-az-orr-es-szaglas-szerepe-az-eletmentesben.htmlAz öt érzékszervünk közül nem a szaglást gondolnánk a legfontosabbnak, hiszen a legtöbb ember sokkal inkább hagyatkozik a hallására és a látására. Pedig az orrunknak nagyon is fontos szerepe van! Az érzelmek, a szexualitás és a kommunikáció terén betöltött funkcióján túl akár még életet is menthet: segíthet a lakástűz, a gázszivárgás vagy a romlott étel felismerésében. Dr. LifeOrigoHíres történelmi alakok és zsenik, akik különös betegségekben szenvedtekhttp://www.life.hu/drlife/20190219-hires-emberek-es-zsenik-akik-kulonos-betegsegekben-szenvedtek.htmlEgy krónikus betegség, legyen az testi vagy pszichés eredetű, bárki életét képes megkeseríteni. Ez alól pedig a múlt hírességei sem voltak kivételek, hiába a sok pénz, az ismertség, múltunk nagyjai is kénytelenek voltak szembenézni a rájuk nehezedő teherrel. Dr. LifeOrigoSzabó György, a bükki füvesember szerint gyógynövényekkel is segíthetjük a fogantatásthttp://www.life.hu/drlife/20190220-szabo-gyorgy-a-bukki-fuvesember-szerint-gyogynovenyekkel-is-segithetjuk-a-fogantatast.htmlSzámos problémára jelenthetnek gyógymódot a gyógynövények, ezeket igyekszik másokkal is megismertetni Szabó Gyuri bácsi, azaz a bükki füvesember. Most azoknak adott tanácsot, akik gyermekvállalás előtt állnak. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.