Depressziójáról vallott Katalin hercegné testvére, James Middleton

James Middleton depresszió testvér Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepően őszinte vallomással állt elő Katalin hercegné öccse, James Middleton: elárulta, korábban depresszióval küzdött.

James Middleton a Daily Mailnek árulta el, milyen nehéz időszakon van túl. Katalin hercegné öccse bevallotta, hiába született gazdag családba, ez nem zárta ki azt, hogy néhány éve mély depresszióba essen. Ahogyan ő fogalmaz, soha nem voltak öngyilkos gondolatai, ugyanakkor sokszor érezte kilátástalannak az életét, és sokszor ahhoz sem volt elég energiája, hogy felkeljen az ágyból.

Még azokkal se kommunikáltam, akiket a legjobban szeretek. Napról napra jobban szorongtam, és egyre mélyebbre süllyedtem a reménytelenségbe."

Szerencsére Jamesnek nagyon sokat segített a családja támogatása. Ahogyan ő fogalmaz, sikerült megérteniük a depresszió összetett természetét, és velük együtt tudott kimászni a gödörből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.