Csaláncsípéssel gyógyítja ez a férfi a szénanátháját

Forrás: Shutterstock -
bőr allergia csalán szénanátha gyógymód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes módszert választott allergiája és szénanáthája gyógyítására Goran Pavlovic. Azt állítja, hogy a csalánnak köszönhetően 3 éve nem szenved a kellemetlen tünetektől. 

A tavasz beköszöntével sokan szenvednek a szénanátha tüneteitől. A Mirror cikke szerint egy Goran Pavlovic nevű férfi most megosztotta, hogy három éve egy egyszerű, ám nem épp kellemes módszernek köszönhetően teljesen tünetmentes.

Csalánnal dörzsöli magát minden héten a férfi Forrás: Shutterstock

Pavlovic azt állítja, hogy egy öreg embertől kapta a tanácsot, miszerint rendszeresen csípje meg bőrét a csalánlevéllel. A tavasz beköszöntével így a férfi minden héten egyszer csalánlevelet dörgöl a kezéhez. Egészen őszig végzi a műveletet, azt állítja, három éve teljesen tünetmentes.

"Úgy tűnik, hogy az immunrendszerem teljesen a csalánra koncentrál, és elfelejti a pollent" – nevetett a férfi, aki bombabiztosnak tartja a módszert.

Kolbász méretűre duzzadtak a nő ajkai egy elhibázott plasztika miatthttp://www.life.hu/drlife/20190429-kolbasz-mereture-duzzadtak-a-no-ajkai-egy-elhibazott-plasztika-miatt.htmlAjakfeltöltést csináltatott Christina Burton, ám hirtelen kolbász méretűre duzzadtak ajkai. Az elhibázott műtétet még mindig nem sikerült helyrehozni, attól fél, hogy egyszercsak szétrobban a szája. Dr. Life--Így él Kendra és Maliyah Herrin, a szétválasztott sziámi ikerpárhttp://www.life.hu/drlife/20190429-igy-el-kendra-es-maliyah-herrin-a-szetvalasztott-sziami-ikerpar.htmlEgy test, két személyiség: Kendra és Maliyah 4 éves korukig éltek "összezárva", és nem is lehetnének hálásabbak azért, hogy szüleik a szétválasztás mellett döntöttek. Így élnek teljes életet. Dr. LifeOrigoKiújult a rák Ujlaki Dénesnél: a színész küzd a betegség ellenhttp://www.life.hu/drlife/20190429-kiujult-a-rak-ujalki-denesnel-a-szinesz-kuzd-a-betegseg-ellen.htmlEgyszer már legyőzte Ujlaki Dénes a gyilkos kórt, vagyis a rákot, de sajnos a betegség visszatért. A színész tovább küzd, és tovább dolgozik. Dr. LifeKomoly betegséget okozhat, ha vizes hajjal fekszel az ágybahttp://www.life.hu/drlife/20190428-komoly-betegseget-okozhat-ha-vizes-hajjal-fekszel-az-agyba.htmlHajmosás után már sokszor nincs kedvünk megszárítani a hajunkat. Úgy vagyunk vele, hogy reggelre úgyis megszárad, ám ez a hozzáállás súlyos betegségeket is okozhat. Dr. LifeOrigoBalázs Pali most először mesélt súlyos sportsérülésérőlhttp://www.life.hu/drlife/20190426-balazs-pali-most-eloszor-meselt-sulyos-sportseruleserol.htmlBalázs Pali elárulta, hosszú ideig egy sportsérülés nehezítette a mindennapjait. Dr. Life--Így távolítsd el helyesen a kullancsothttp://www.life.hu/drlife/20190425-igy-tavolitsd-el-helyesen-a-kullancsot.htmlMár elkezdődött a kullancsszezon, ezért most a kirándulóknak eláruljuk, mit is kell tenniük akkor, ha kullancsot találnak magukban. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.