Hajdú Péter nem ételmérgezés miatt került kórházba Cipruson, elmondta miért

betegség Alföldy Anna Ciprus szerelem kórház Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba került ciprusi nyaralásán Hajdú Péter. Ételmérgezésre gyanakodtak, ám nem az előző este elfogyasztott kagyló volt a ludas. Elárulta, mi történt vele, és azt is, hogyan alakul a kapcsolata új szerelmével, Alföldy Annával. 

Ételmérgezésre gyanakodtak, amikor Hajdú Péter ciprusi nyaralásán kórházba került. Ám kedvese, Alföldy Anna is ugyanazt ette, neki pedig semmilyen panasza nem volt. A műsorvezető nem hagyta, hogy infúziót adjanak neki, mert bizonyos antibiotikumokra érzékeny a szervezete.

Mikor hazatértek, kiderült, hogy itthonról vitte ki a gyomorinfluenza vírusát, amellyel a környékükön többen is megfertőződtek. De nemcsak a nyaralás nehézségeiről, hanem Alföldy Annával való kapcsolatáról is mesélt. Elárulta: amióta a házassága véget ért, ez már a sokadik kapcsolata, a nyilvánosság előtt vállaltan pedig a második. Egyelőre nem árult el sokat a közös jövőjükről.

"Most képzeld el azt, hogy felvállalok egy kapcsolatot, és azt mondjuk 2-3 hónap után, mint Pintér Tenya, hogy ő az igazi. Igen, csak az elmúlt egy évben neki már a hatodik igazi, és én nem akarok ebben a cipőben járni, tehát én egy óvatos duhaj vagyok" – mondta Hajdú Péter a Reggeliben. Azt is elárulta, hogy nem zárja ki, hogy újra családot alapítson.

Hajdú Péter elmondta, miért volt kórházban Forrás: RTL Klub

Még nem került ki az intenzívről Demjén Ferenchttp://www.life.hu/drlife/20190513-meg-nem-kerult-ki-az-intenzivrol-demjen-ferenc.htmlDemjén Ferencet agyérgörcse után kórházban kezelik: még nem került ki az intenzívről. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoEz történik a testeddel, ha nem fürdesz 30 napighttp://www.life.hu/drlife/20190512-ez-tortenik-a-testeddel-ha-nem-furdesz-30-napig.htmlA napi tusolás vagy fürdés a legtöbb ember számára magától értetődő, ám időnként arról is lehet olvasni, hogy egyáltalán nem szükséges. De mi az igazság? Dr. Life--Tények és tévhitek a kullancs terjedésérőlhttp://www.life.hu/drlife/20190512-haziallatrol-emberre-emberrol-haziallatra-tenyek-es-tevhitek-a-kullancs-terjedeserol.htmlA kullancsokkal kapcsolatos hiedelmek egyike, hogy a vérszívók négylábú házi kedvenceinkről ránk is átmászhatnak. A paraziták valóban veszélyt jelenthetnek ránk, ha nem védjük a környezetünkben lévő állatokat a fertőző élősködőktől. A védekezés pedig különösen fontos a klímaváltozás korában, hiszen a hazánkba érkező kullancsok új, Magyarországon eddig még nem tapasztalt fertőző betegségeket is hordozhatnak. A Lyme-kór-mentes Magyarországot kezdeményezés és az MTA Ökológiai Kutatóközpont parazitológus kutatója összegyűjtötte a legújabb veszélyforrásokat és a betegségek megelőzéséhez szükséges megoldásokat. Dr. LifeOrigoVeszettségben meghalt egy norvég nő, akit kölyökkutya harapott meg Fülöp-szigeteki nyaralásánhttp://www.life.hu/drlife/20190511-veszettsegben-meghalt-egy-norveg-no-akit-kolyokkutya-harapott-meg-fulopszigeteki-nyaralasan.htmlVeszettségben meghalt egy norvég nő, akit februári Fülöp-szigeteki nyaralásán megharapott egy kóbor kölyökkutya.Dr. LifeOrigoÍme a benőtt szőrszál eltávolításának legjobb módja – Videóhttp://www.life.hu/drlife/20190508-ime-a-benott-szorszalak-eltavolitasanak-legjobb-modja-video.htmlAkik szőrtelenítik a testüket, bizonyára megküzdöttek már a benőtt szőrszálak esetével. Kellemetlen, és olykor fájdalmas is lehet. A szakértő most megmutatta, hogyan kell eltávolítani. Dr. Life--Segítség, felfáztam! Így szüntesd meg a bajt mielőbbhttp://www.life.hu/drlife/20190510-felfazas-tunetek-kezeles.htmlA felfázás nem kellemes, sajnos azonban bárkivel előfordulhat. A felfázást ugyan könnyebb elkerülni, mint kezelni, de szerencsére az utóbbi sem túl nagy kihívás. Ha néhány dologra odafigyelsz, egy-két nap alatt túleshetsz ezen a problémán. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.