Kórházba került ciprusi nyaralásán Hajdú Péter. Ételmérgezésre gyanakodtak, ám nem az előző este elfogyasztott kagyló volt a ludas. Elárulta, mi történt vele, és azt is, hogyan alakul a kapcsolata új szerelmével, Alföldy Annával. 

Ételmérgezésre gyanakodtak, amikor Hajdú Péter ciprusi nyaralásán kórházba került. Ám kedvese, Alföldy Anna is ugyanazt ette, neki pedig semmilyen panasza nem volt. A műsorvezető nem hagyta, hogy infúziót adjanak neki, mert bizonyos antibiotikumokra érzékeny a szervezete. 

Mikor hazatértek, kiderült, hogy itthonról vitte ki a gyomorinfluenza vírusát, amellyel a környékükön többen is megfertőződtek. De nemcsak a nyaralás nehézségeiről, hanem Alföldy Annával való kapcsolatáról is mesélt. Elárulta: amióta a házassága véget ért, ez már a sokadik kapcsolata, a nyilvánosság előtt vállaltan pedig a második. Egyelőre nem árult el sokat a közös jövőjükről.

"Most képzeld el azt, hogy felvállalok egy kapcsolatot, és azt mondjuk 2-3 hónap után, mint Pintér Tenya, hogy ő az igazi. Igen, csak az elmúlt egy évben neki már a hatodik igazi, és én nem akarok ebben a cipőben járni, tehát én egy óvatos duhaj vagyok" – mondta Hajdú Péter a Reggeliben. Azt is elárulta, hogy nem zárja ki, hogy újra családot alapítson. 

Hajdú Péter elmondta, miért volt kórházbanForrás: RTL Klub