Íme a benőtt szőrszál eltávolításának legjobb módja – Videó

genny szőrtüsző szőr pattanás
Akik szőrtelenítik a testüket, bizonyára megküzdöttek már a benőtt szőrszálak esetével. Kellemetlen, és olykor fájdalmas is lehet. A szakértő most megmutatta, hogyan kell eltávolítani. 

Sokan küzdenek a benőtt szőrszálakkal, és néha nehéz megállni, hogy ne piszkáljuk őket. El is fertőződhetnek, kellemetlen és fájdalmas is lehet – írja a The Sun.

Jada Kennedy YouTube-csatornáján rendszeresen beavatja követőit a munkája rejtelmeibe. Így azt is megmutatja, hogyan kell szakszerűen eltávolítani a benőtt szőrt, majd utána eltávolítani a bent lévő gennyet.

A naptejben lévő vegyületek akár a véráramunkba is bejuthatnakhttp://www.life.hu/drlife/20190508-a-naptejben-levo-vegyuletek-akar-a-veraramunkba-is-bejuthatnak.htmlAki figyel bőre egészségére, naptejjel keni be magát, amikor strandolni indul. Az FDA, azaz az amerikai gyógyszerügyi hatóság 24 fős vizsgálatot végzett, ahol kiderült, hogy tartós néhány napi használat estén már a szervezetben is kimutathatók a naptejben fellelhető vegyületek. Dr. Life--Palvin Barbi magára öntötte a forró levest, megsérülthttp://www.life.hu/drlife/20190508-palvin-barbi-magara-ontotte-a-forro-levest-megserult.htmlÉgési sérüléséről posztolt a közösségi oldalára Palvin Barbi. Dr. Life--Édesanyja állítja, Britney Spears továbbra sincs jólhttp://www.life.hu/drlife/20190508-edesanyja-allitja-britney-spears-tovabbra-sincs-jol.htmlBritney Spears édesanyja szerint az énekesnő nincs jól. Dr. Life--Kiderült, miért kellett kórházban szülnie Meghan hercegnénekhttp://www.life.hu/drlife/20190508-kiderult-miert-kellett-korhazban-szulnie-meghan-hercegnenek.htmlArról szóltak a hírek, hogy Meghan hercegné a Frogmore Cottage-ban található otthonukban szeretné világra hozni első gyermekét, ám mégis kórházba kellett sietniük. Most az is kiderült, hogy ennek mi lehetett az oka. Dr. Life--Agyérgörcs miatt kórházba került Demjén Ferenchttp://www.life.hu/drlife/20190508-agyergorcs-miatt-korhazba-kerult-demjen-ferenc.htmlA Blikk úgy tudja, hogy agyérgörcs miatt kórházba szállították Demjén Ferencet. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoEgy baleset miatt reggelre minden emlékét elveszíti egy tinédzserhttp://www.life.hu/drlife/20190507-egy-baleset-miatt-reggelre-minden-emleket-elvesziti-egy-tinedzser.htmlEgy amerikai tinédzser reggelre minden emlékét elveszíti egy másfél évvel ezelőtt történt baleset óta. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.