Részegen kihányta garatdaganatát egy férfi, ijedtségében meg is ette

Forrás: Shutterstock -
hányás daganat részeg rák garatdaganat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz elhinni, de egy férfi olyan hevesen öklendezett az alkoholtól, hogy kihányta a garatdaganatát. Ez annyira megijesztette, hogy megette. 

Elképesztő történetről számolt be a Blikk az Oriental Daily cikkére hivatkozva. A kínai nyelvű lap ugyanis arról ír, hogy egy férfi olyannyira sokat ivott, hogy heves öklendezésbe, hányásba kezdett.

Megmentették a férfi életét – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Valami furcsa dolgot hányt ki, amelyre azt hitte, hogy testének egy fontos része, valamelyik szerve lehet. Ez annyira megrémisztette, hogy megette. Mint kiderült: egy garatdaganat volt, amely már 15 centi nagyságú volt. Végül sebészi úton távolították el a tumor maradékát, így mentették meg az életét.

Nyolc típusa létezik a mellbimbónakhttp://www.life.hu/drlife/20190513-nyolc-tipusu-mellbimbo-letezik.htmlSzakértők megállapították, hogy összesen nyolcféle mellbimbótípus létezik. Nézzük, melyek ezek! Dr. LifeOrigoRábaközi Andrea mellkisebbítő műtétjéről vallotthttp://www.life.hu/drlife/20190513-rabakozi-andrea-mellkisebbito-mutetjerol-vallott.htmlRábaközi Andreát dús keblekkel áldotta meg a sors, de számára ez inkább teher volt. Ezért feküdt kés alá, és végeztetett kisebbítő műtétet. Dr. Life--A PMS néha rosszabb, mint maga a menzesz? Ezt teheted ellene!http://www.life.hu/drlife/20190513-a-pms-tunetei-kezelese.htmlA PMS, azaz a premenstruációs szindróma a legtöbb nő életét megkeseríti. Eláruljuk, pontosan mit jelent, és megtudhatod azt is, hogy mit tehetsz ellene. Dr. LifeOrigoHajdú Péter nem ételmérgezés miatt került kórházba Cipruson, elmondta miérthttp://www.life.hu/drlife/20190513-hajdu-peter-nem-etelmergezes-miatt-kerult-korhazba-cipruson-elmondta-miert.htmlKórházba került ciprusi nyaralásán Hajdú Péter. Ételmérgezésre gyanakodtak, ám nem az előző este elfogyasztott kagyló volt a ludas. Elárulta, mi történt vele, és azt is, hogyan alakul a kapcsolata új szerelmével, Alföldy Annával. Dr. LifeOrigoMég nem került ki az intenzívről Demjén Ferenchttp://www.life.hu/drlife/20190513-meg-nem-kerult-ki-az-intenzivrol-demjen-ferenc.htmlDemjén Ferencet agyérgörcse után kórházban kezelik: még nem került ki az intenzívről. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoEz történik a testeddel, ha nem fürdesz 30 napighttp://www.life.hu/drlife/20190512-ez-tortenik-a-testeddel-ha-nem-furdesz-30-napig.htmlA napi tusolás vagy fürdés a legtöbb ember számára magától értetődő, ám időnként arról is lehet olvasni, hogy egyáltalán nem szükséges. De mi az igazság? Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.