Férje betegsége miatt válhatott rákossá a Született feleségek sztárja, Marcia Cross

Forrás: AFP -
betegség Született feleségek férj rák Marcia Cross
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orvosok úgy vélik, férje betegsége miatt lett rákos Marcia Cross.

Marcia Cross tavaly ősszel jelentette be, hogy vastagbélrákja volt, de szerencsére sikerült legyőznie a kórt. A színésznő most elárulta, hogy az orvosok szerint a férjének köze lehetett ahhoz, hogy daganat fejlődjön ki a szervezetében.

Tom Mahoney-nál 2009-ben diagnosztizáltak torokrákot, és a szakemberek arra gyanakszanak, hogy mindkettő megbetegedést a humánpapilloma-vírus okozhatta. Ez a vírus szexuális úton, illetve bőrrel való érintkezés útján terjed.

A színésznő ezek után jobbnak látta, ha tinédzser ikerlányait beoltatja HPV ellen – írja a Daily Mail.

Marcia Cross megküzdött a rákkal Forrás: AFP
Intim fertőzések nyáron – ezekre figyelj odahttp://www.life.hu/drlife/20190524-intim-fertozesek-nyaron-megelozes-kezeles.htmlA nyári időszakban sajnos gyakoribbak az intim fertőzések, mint az év többi szakában. Eláruljuk, hogy ennek mi az oka, mit tehetünk annak érdekében, hogy megelőzzük a fertőzések kialakulását, és elmondjuk azt is, mit csináljunk akkor, ha már megtörtént a baj. Dr. LifeOrigoTampon miatt amputálhatták Szvitacs Alexa asztaliteniszező végtagjaithttp://www.life.hu/drlife/20190607-tampon-miatt-amputalhattak-szvitacs-alexa-asztaliteniszezo-vegtagjait.htmlBal karját és az összes lábujját amputálni kellett Szvitacs Alexa asztaliteniszezőnek. Toxikussokk-szindrómával diagnosztizálták, amelyért a menstruációkor használt tampon lehetett a felelős. Most új célokat tűzött ki maga elé. Dr. Life--Zimány Lindánál súlyos betegséget diagnosztizáltakhttp://www.life.hu/drlife/20190606-zimany-lindanal-sulyos-betegseget-diagnosztizaltak.htmlInzulinrezisztenciát és pajzsmirigy-alulműködést diagnosztizáltak Zimány Lindánál, emiatt élete végéig gyógyszert kell szednie. Dr. LifeOrigoMűteni kellett Medveczky Ilona szeméthttp://www.life.hu/drlife/20190606-muteni-kellett-medveczky-ilona-szemet.htmlRégóta halasztotta szürkehályogműtétjét Medveczky Ilona, azonban most rászánta magát. Jelenleg is kórházban fekszik a táncművész. Dr. Life--20 évesen hunyt el a ritka genetikai betegséggel küzdő lány, aki csak 9 hónaposnak tűnthttp://www.life.hu/drlife/20190605-20-evesen-hunyt-el-a-ritka-genetikai-betegseggel-kuzdo-lany-aki-csak-9-honaposnak-tunt.htmlNégy héttel korábban segítették a világra Brooke Megan Greenberget, az X-szindrómával született lányt. Húszévesen hunyt el, de mindössze egy 9 hónapos gyermek fejlettségi szintjén állt. Dr. Life--HIV-fertőzést kaptak ketten a vámpírkezeléstőlhttp://www.life.hu/drlife/20190603-hiv-fertozest-kaptak-ketten-a-vampir-kezelestol.htmlRövid időn belül ketten is HIV-fertőzést kaptak az úgynevezett vámpírkezelés után. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.