Kiderült, hogy milyen hatással van a testre a korán kelés

Forrás: Youtube -
korán kelés hatás test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy kifejezetten jó hatással van a testünkre a korán kelés.

A Northwestern Egyetem kutatói szerint nem mindegy, hogy mikor éri napfény a testünket. Kiderült ugyanis, hogy a reggeli napsugarak jótékony hatással vannak a szervezetünkre: akiket ekkor ért több napfény, vékonyabbak voltak.

A korán kelők vékonyabbak Forrás: Youtube

Ráadásul a komolyabb betegségek kialakulásának is kisebb az esélye a korán kelők esetében. A késői kelés pedig rossz hatással van a vércukorszintre, de más betegségek kialakulására is nagyobb az esély – írja a Bors.

Infúziót kapott Zimány Lindahttp://www.life.hu/drlife/20190628-infuziot-kapott-zimany-linda.htmlSúlyos pajzsmirigybetegsége miatt rendszeresen infúziót kap Zimány Linda. Dr. Life--A körömrágás különösen veszélyeshttp://www.life.hu/drlife/20190628-a-koromragas-kulonosen-veszelyes.htmlA körömrágás a legkevésbé sem higiénikus, komoly fertőzéseket is elkaphatunk, ha nem tudunk leszokni. Dr. LifeThinkstockBakteriális hüvelyfertőzés? Ez állhat a háttérbenhttp://www.life.hu/drlife/20190524-bakterialis-huvelyfertozes-okok-kezeles.htmlHa azt tapasztalod, hogy a hüvelyfolyásod a szokásosnál bőségesebb, kellemetlen szagú, esetleg csípő érzést is tapasztalsz, nagy valószínűséggel bakteriális hüvelyfertőzésed, azaz bakteriális vaginózisod van. De nézzük meg, pontosan miről is van szó. Dr. LifeOrigoRosszabbodott Pécsi Ildikó férjének, Szűcs Lajosnak az állapotahttp://www.life.hu/drlife/20190627-rosszabbodott-pecsi-ildiko-ferjenek-szucs-lajosnak-az-allapota.htmlAz olimpiai bajnok labdarúgó, Szűcs Lajos a Nemzeti Sportnak adott interjújában mondta el, hogy vastagbélrákot állapítottak meg nála és megműtötték. Az egykori sportoló az operációt követően gyorsan gyógyult, ám most felesége, Pécsi Ildikó arról számolt be, nagy a baj. Dr. Life--Amputáltatni akarja a kezeit a faember-szindrómával küzdő bangladesi férfihttp://www.life.hu/drlife/20190626-amputaltatni-akarja-kezeit-a-faember-szindromaval-kuzdo-bangladesi-ferfi.htmlArra kérte orvosait a faember-szindrómával küzdő bangladesi férfi, hogy amputálják a végtagjait. Dr. Life--Így fogunk kinézni 2100-rahttp://www.life.hu/drlife/20190626-igy-fogunk-kinezni-2100ra.htmlSzakemberek állítják, a technológia fejlődésével a testtartásunk is megváltozik. Megjósolták, hogyan fog az emberiség kinézni 2100-ra. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.