Boldog életet él az a nő, aki végtagok nélkül született

boldogság élet végtag végtag nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chassidy Young végtagok nélkül éli mindennapjait, mégis nagyon boldognak érzi magát.

Chassidy Young egy ritka genetikai betegéggel, Tetra-Amelia szindrómával látta meg a napvilágot, ami azt jelenti, nem fejlődtek ki rendesen a végtagjai. Talán sokak számára nehéz elképzelni, de a most 32 éves nő nagyon boldog életet él. Elfogadta az állapotát, és elégedett azzal, amit kapott az élettől.

Saját bevallása szerint imádja a divatot, vezet is egy közösségi oldalt, ahol rendre trendi ruhákban láthatjuk.

"Mindig igyekszem jól kinézni, és az emberek ezt értékelik. Gyakran odajönnek hozzám, és elmondják, mennyire tetszik nekik a cipőm vagy a hajam."

Mint mondja, a gyerekek gyakran kinevetik, ő azonban már ezt is megszokta.

Jelenleg testvéreivel él együtt, a nővére, Ashley különösen sokat segít neki - számolt be róla a Mirror.

Luis Enrique a közösségi oldalán jelentette be, hogy elhunyt a kislányahttp://www.life.hu/drlife/20190830-luis-enrique-kozossegi-oldalan-jelentette-be-elhunyt-a-kislanya.htmlA Barcelona egykori edzője, a spanyol fociválogatott volt szövetségi kapitánya csütörtök este a Twitteren közölte, hogy kilencéves kislánya, Xana elhunyt. A gyermek rákos volt. Dr. Life--Kórházi ágyból jelentkezett be Szebeni Istvánhttp://www.life.hu/drlife/20190829-korhazi-agybol-jelentkezett-be-szebeni-istvan.htmlSzebeni István a kórházi ágyból jelentkezett be a közösségi oldalán: visszérműtétje volt. Dr. LifeOrigoEnergiaitaloktól lett szívbeteg egy magyar tinédzserhttp://www.life.hu/drlife/20190829-energiaitaloktol-lett-szivbeteg-egy-magyar-tinedzser.htmlSzintia 16 évesen szívbeteg lett a túl sok energiaitaltól. Dr. LifeOrigoAbortuszt javasoltak az anyukának az orvosok, de ő megtartotta a babát: a kisfiú már iskolába készülhttp://www.life.hu/drlife/20190829-abortuszt-javasoltak-az-anyukanak-az-orvosok-de-o-megtartott-a-babat-a-kisfiu-mar-iskolaba-keszul.htmlMégis megtartotta a babáját az az amerikai anyuka, akinek az orvosok is abortuszt javasoltak. A kisfiú hamarosan iskolás lesz. Dr. LifeOrigoÖdémái miatt pokoli fájdalmakkal küzdött Király Lindahttp://www.life.hu/drlife/20190829-odemai-miatt-pokoli-fajdalmakkal-kuzdott-kiraly-linda-enekesno.htmlGyomorszűkítő műtéte következtében fél év alatt 30 kilót fogyott Király Linda. Az énekesnőnél tavaly diagnosztizáltak daganatot az agyalapi mirigyében, valamint kiderült, hogy a pajzsmirigye sem működik megfelelően, ezért nem tudott korábban fogyni, sőt a súlya egyre csak gyarapodott. Linda rengeteg levelet kap olyan nőktől, akik hasonló cipőben járnak, mint ő, ő pedig azon van, hogy segítsen rajtuk. Dr. LifeOrigoMértéktelen szőrösödést okozott spanyol kisgyerekeknél egy összekevert gyógyszerhttp://www.life.hu/drlife/20190828-mertektelen-szorosodest-okozott-spanyol-kisgyerekeknel-egy-osszekevert-gyogyszer.htmlMértéktelen szőrösödést okozott kisgyerekek testén egy összekevert, hibásan csomagolt gyógyszer – közölte a spanyol egészségügyi miniszter szerdán újságírókkal Madridban. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.