Mennyire ismered a gyermekbetegségeket? Tesztelt tudásod kvízünkkel!

betegség gyermekbetegségek teszt rotavírus kvíz gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Abszolút a gyermekorvos szavára adsz, vagy az évek alatt felhalmozott tudással akár át is vehetnéd a helyét? Természetesen a most következő teszt 100 százalékos kitöltése nem jelenti azt, hogy ezentúl minden betegségre házilag keresd a gyógymódot! Ugyanakkor könnyen kiderítheted, mennyire vagy jártas a gyermekbetegségekben.

Egy kisgyermekes szülőnek nem okoz majd problémát ez a kvíz, vagy mégis? Tesztelt magad, és készülj fel, hiszen elkezdődött a bölcsi, az ovi és az iskola, amivel együtt járnak a beteg gyerekek is.

A mentális betegeket az előítéletektől is védeni kell http://www.life.hu/drlife/20190831-a-mentalis-betegeket-az-eloiteletektol-is-vedeni-kell-allitja-a-szakember.html A mentális betegségekhez sok előítélet kapcsolódik, a szakembereknek ezek ellen is küzdeniük kell a gyógyítás mellett - mondta a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikájának igazgatója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában. Dr. LifeOrigoElbúcsúztak magyar orvosaiktól a bangladesi szétválasztott sziámi ikrekhttp://www.life.hu/drlife/20190831-elbucsuztak-magyar-orvosaiktol-bangladesi-szetvalasztott-sziami-ikrek.htmlMa már kijelenthető, sikeres volt a bangladesi sziámi ikerpár szétválasztása, mindketten jól vannak. Bár még vár rájuk jó néhány operáció, külön élhetnek tovább. A lányok szívszorítóan búcsúztak el magyar orvosaiktól. Dr. LifeOrigoEnergiaitaloktól lett szívbeteg egy magyar tinédzserhttp://www.life.hu/drlife/20190829-energiaitaloktol-lett-szivbeteg-egy-magyar-tinedzser.htmlSzintia 16 évesen szívbeteg lett a túl sok energiaitaltól. Dr. LifeOrigoOltóanyagot fejlesztettek ki kutatók a macskaszőr-allergiárahttp://www.life.hu/drlife/20190828-oltoanyagot-fejlesztettek-ki-kutatok-a-macskaszor-allergiara.htmlJó hír a macskaszőrre allergiások számára: hatékony oltóanyagot fejlesztettek ki a kutatók. Dr. Life--Ez történik, ha hat óránál is kevesebbet alszolhttp://www.life.hu/drlife/20190815-ez-tortenik-ha-hat-oranal-is-kevesebbet-alszol.htmlHa rendszeresen 6 óránál kevesebbet alszunk, a szívbetegségek és az elhízás esélyét növeljük. Dr. Life--Hatalmas felfedezést tettek a kutatók az öregedéssel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/drlife/20190826-hatalmas-felfedezest-tettek-a-kutatok-az-oregedessel-kapcsolatban.htmlMegdöbbentő felfedezést tettek a kutatók: lehetséges, hogy az öregedés visszafordítható. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.