Egy németországi fogászaton húzták ki a leghosszabb, 37,2 milliméteres emberi fogat

Forrás: Twitter/https://main-spitze.de -
fogászat fog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy német fogorvos húzta ki a leghosszabb ismert, 37,2 milliméteres emberi fogat - értesült a Frankfurter Neue Presse című német lap.

A világrekord 2018. szeptember 17-én született egy mainzi fogorvosi rendelőben, ahol Max Lukas fogorvos egy horvát páciens szájából távolította el a példátlan méretű fogat. A fogorvos kedden kapta meg a Guinness Világrekordoktól a "csúcsteljesítményt" elismerő oklevelet.

A fogorvos elmondta a lapnak, hogy egy egészen közönséges foghúzásra készültek, és nagy volt a meglepetés, amikor egy csaknem 4 centiméteres fog került elő a páciens szájából. Az orvos gondosan dokumentálta a különleges esetet, így nem volt akadálya a rekord hitelesítésének.

Guinness Világrekord, fogorvos, 37,2 milliméter, emberi fog, fog, Németország, Lengyelország Forrás: Twitter/https://main-spitze.de

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.