Zente SMA 1 baby: édesanyja szerint ez a sikeres gyűjtés titka

SMA1 Zente
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zente édesanyja időről időre közzé teszi a Facebookon, hogyan fejlődik, hogyan érzi magát kisfia, akiért néhány hónappal ezelőtt összefogott az ország, hogy megkaphassa a 700 millió forintos Zolgensma- kezelést. Krisztina most hosszú posztot tett közzé arról, hogy szerinte miért volt sikeres a gyűjtés, és arról is ír, hogy mi minden jut eszébe arról, amikor azt kérdezik, Zente mikor fog járni. 

"Napsugárka lett. Na ez a titok! De tényleg. Én legalábbis ebben látom, hiszen ezért szerettétek meg olyan sokan, ezért kapott ennyi megosztást, és a megosztások révén ennyire sok segítséget. Aki megnézi az oldalt nincs szenvedés, könnyek. Természetesen ő is sír, ha vért vesznek, vagy vérnyomást mérnek, ha jön a foga, vagy megüti magát. Viszont az arányaiban mindez elenyésző.
Tudom elsőre megrázó egy 1 éves kisbaba látványa aki kerekesszékben ül, de ha valaki nem kapja el a tekintetét azonnal, akkor pár másodperc után látni fogja, hogy ez a gyerek nem szenved, hanem éppen nevetgél, játszik stb" - írja többek között posztjában az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.