Zente édesanyja időről időre közzé teszi a Facebookon, hogyan fejlődik, hogyan érzi magát kisfia, akiért néhány hónappal ezelőtt összefogott az ország, hogy megkaphassa a 700 millió forintos Zolgensma- kezelést. Krisztina most hosszú posztot tett közzé arról, hogy szerinte miért volt sikeres a gyűjtés, és arról is ír, hogy mi minden jut eszébe arról, amikor azt kérdezik, Zente mikor fog járni. 

"Napsugárka lett. Na ez a titok! De tényleg. Én legalábbis ebben látom, hiszen ezért szerettétek meg olyan sokan, ezért kapott ennyi megosztást, és a megosztások révén ennyire sok segítséget. Aki megnézi az oldalt nincs szenvedés, könnyek. Természetesen ő is sír, ha vért vesznek, vagy vérnyomást mérnek, ha jön a foga, vagy megüti magát. Viszont az arányaiban mindez elenyésző.
Tudom elsőre megrázó egy 1 éves kisbaba látványa aki kerekesszékben ül, de ha valaki nem kapja el a tekintetét azonnal, akkor pár másodperc után látni fogja, hogy ez a gyerek nem szenved, hanem éppen nevetgél, játszik stb" - írja többek között posztjában az édesanya.