Zente és Levi után az SMA-beteg kis Noelnek is összegyűlt az első 100 milliója

Forrás: Facebook/Kicsi Noel - SMA 1 -
SMA Zolgensma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az SMA-beteg Olyus Noelnek is megvan az első száz millió forintja a Zolgensma-kezeléshez. A jó hírt a kisfiú édesanyja tette közzé a Facebookon. 

"Finom sütemények illata, lázas készülődés, ajándékok csomagolása...néha úgy érzem hogy ezt a Karácsony előtti napot még jobban szeretem...nah jó, persze, hogy nem! Ez a nap viszont valóban meglepetés volt! Megvan az első mérföldkő...már vártam nagyon ezt a napot...hogy elmondhassam, hogy megvan az első 100 millió forint, sőt még bőven meg is haladtunk ezen a héten!
Annyi ember fáradhatatlan önzetlensége és kemény munkája van a számok mögött...én pedig nem tudom szavakba foglalni háláját! Köszönöm a sok munkát és azt hogy ennyien mellettünk vagytok!
Holnap Karácsony...sokat gondolok rátok és a segítőimre....soha nem hittem, hogy ennyi ember mellém áll majd egy napon egy ilyen nehéz és nemes ügyben! Nézzétek hát a számokat melyek egyre közelebb visznek a győzelemhez és ahhoz a naphoz hogy megvásároljuk Noel számára a gyógyulást és az egészséges életet!" - írta Noel édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.