Vigyázat, csalók! Visszaéltek a Semmelweis Egyetem nevével

Forrás: -- -
gyógyszer csalók visszaélés Semmelweis Egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Semmelweis Egyetem nevével visszaélve reklámoznak egy olyan szert, mely a prosztatagyulladás, illetve a prosztata-megnagyobbodás szinte teljes gyógyulását ígéri.
Visszaéltek a Semmelweis Egyetem nevével Forrás: --

Az online felületen elérhető cikk hamisan azt állítja, hogy a készítményt az egyetem Urológiai Klinikáján fejlesztették ki, és azt sugallja, mintha megvásárlásra ajánlanák a terméket. A honlapon arra buzdítják a potenciális vásárlókat, hogy adják meg elérhetőségeiket az Urológiai Klinika hivatalos oldalán, de a gombra kattintva a megtévesztő honlap aloldala ugrik fel, ahol a szert lehet megrendelni. A Semmelweis Egyetem a visszaélés miatt megteszi a szükséges lépéseket, de addig kérjük, hogy gyógyhatású készítményeket kizárólag Magyarországon engedélyezett helyről, legális forrásból, orvosukkal való konzultáció után szerezzenek be a fogyasztók. A biztonságos gyógyszervásárláshoz segítséget nyújt az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) honlapján olvasható összefoglaló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.